StoryEditorOCM
TenisDUBROVNIK DUB BOWL

Vlaho, Eli, Mateo i Ana - od kvarteta dubrovačkih reketa u glavnom turniru dvoje ih nakon radnog četvrtka ostalo u utrci za naslovom

Piše Tonči Vlašić
14. srpnja 2022. - 20:34

Prvi mečevi su u Gospinom polju počeli u 8 sati, prvi u Uvali Lapad u 9 sati. I u Gospinom polju, i u Uvali Lapad igralo se istovremeno na svih pet terena. Malo poslije 17 sati je napravljen raspored za petak, 15. srpnja. Igrat će se prvo osmina finala turnira do 11 godina i četvrtfinala turnira do 13 godina u pojedinačnoj konkurenciji, u obje konkurenciji, djevojčica i dječaka, a kad se to zaključi, na teren će parovi.

Gužva je još uvijek u Gospinom polju, te u Uvali Lapad. Razlog, ne igraju samo oni najbolji iz skupina, već se igra i Utješni turnir. Dakle, svi su nakon skupina i dalje bili u akciji. Plus danas su počeli parovi.

Ali, već sutra će biti manja gužva po pitanju broja mečeva...

image

Dubrovnik DUB Bowl 2022.

Tonči Vlašić/

U akciji su i Dubrovčani. Vlaho Petković, branitelj naslova, lani je osvojio turnir do 11 godina, prošao je 1. kolo. Dobio je Taiju Yamamota iz Japana sa 6:2 i 7:6 (4). U osmini finala ga čeka treći nositelj, Daniel Stoyanov iz Bugarske.

Njegova sestra Ana Petković je bila slobodna na startu glavnog turnira do 13 godina, te je u četvrtfinalu čeka ogled protiv Kazahstanke Adiye Omarbek. Glavni turnir do 13 godina još je bila izborila Eli Pirović, koja je zaustavljena od Slovenke Pike Lamovšek s 3:6, 6:1 i 6:2. U konkurenciji tenisača do 13 godina glavni turnir je izborio Mateo Jerković, kojeg je zaustavio Brazilac Felipe Mamede.

image

Dubrovnik DUB Bowl 2022.

Tonči Vlašić/

image

Dubrovnik DUB Bowl 2022.

Tonči Vlašić/

19. travanj 2024 07:59