StoryEditorOCM
TenisGOSPINO POLJE |

USPOMENA NA SUSRET S MARINOM ČILIĆEM Što je malim tenisačima Raguse poželio pobjednik US Opena 2014.?

Piše Tonči Vlašić
7. kolovoza 2020. - 14:36
Marin Čilić se pripremao za US Open prvo na Korčuli, zatim je navratio kod svojih u Konavle, te trenirao par dana u Gospinom polju. Plan mu je skoknuti i do Zadra, na nove terene u Višnjiku, te odraditi na podlozi na kojoj se i igra američki Grand Slam turnir završne pripreme prije puta u New York. Naravno, ako koronavirus ne pokvari želju teniskog svijeta za nastavkom sezone, koja je prekinuta prije gotovo pola godine...

31-godišnji Čilić nije prvi put u Gospinom polju. U dubrovačkoj dvorani je 2008. igrao DAVIS Cup susret protiv Italije, sudjelovao koju godinu poslije na terenima Tenis centra Dubrovnik u humanitarnoj akciji kad je igrala i Ana Konjuh, koja je u to vrijeme bila svjetski juniorski broj jedan.

Naš najbolji tenisač, konavoski zet, na kraju jednog treninga u Gospinom polju slikao se skupa s mališanima Tenis kluba Ragusa, koji su pratili njegov trening. Poželio im je pobjednik US Opena 2014., finalist Wimbledona i Australian Opena, vlasnik 18 naslova, igrač koji je ostvario 508 pobjeda, da i oni jednog dana zaigraju i osvajaju najveće svjetske turnire.

image
Marin Čilić s malim tenisačima Raguse
18. travanj 2024 22:52