StoryEditorOCM
TenisDO 16 GODINA

Stjepan Bogdan izbacio sedmog nositelja i ušao u četvrtfinale državnog prvenstva, trener Paolo Pavlinović: Bio je dosta bolji. Rezultat to potvrđuje!

Piše Tonči Vlašić
10. siječnja 2022. - 12:27

Stjepan Bogdan je izborio četvrtfinale HEP Dvoranskog juniorskog prvenstva Hrvatske, igrači do 16 godina, koje se igra u Virovitici. U 2. kolu, osmini finala, nadigrao je sedmog nositelja prvenstva, Filipa Krekovića, člana Tenis kluba Terra iz Zagreba, s 2:0 u setovima. Bogdan je u oba seta prepustio suparniku samo po jedan gem.

- Odigrao je baš dobar meč, te bio dosta bolji. Rezultat to potvrđuje – naglasio je Paolo Pavlinović, trener Stjepana Bogdana.

U četvrtfinalu, koje se igra u utorak, 11. siječnja, prijepodne (poslijepodne je rezervirano za polufinala, a finale je u srijedu, 12. siječnja), Bogdan će igrati protiv pobjednika meča u kojem se sastaju Noa Pasarić (TOP Spin Zagreb) i Domagoj Hainš (Tweener Zagreb).

Član Tenis kluba Ragusa na prvenstvu u Virovitici igra i parove, i to s Ivanom Šarićem, članom Splita 1950.

- Bili su jučer uspješni na startu turnira, u četvrtfinalu. Ukupno osam parova nastupa na prvenstvu. Stjepan će tako danas još jednom na teren. Suparnici su im u polufinalu drugi nositelji, Emanuel Ivković iz riječkog Kvarnera i domaći igrač, Dominik Sabolić iz Tenis kluba Didon iz Virovitice – dodao je Pavlinović.

24. travanj 2024 13:52