StoryEditorOCM
TenisTENIS

POBJEDOM JE ZAKLJUČILA DAN Lucija Ćirić Bagarić u finalu turnira parova juniorskog ITF-ovog Dubrovnik Cupa!

24. listopada 2019. - 21:21
Nije uspjela danas u pojedinačnoj konkurenciji. S dvije pobjede je stigla do četvrtfinala, ali tu je prijepodne 15-godišnju Dubrovkinju čekala ni manje, ni više nego prva nositeljica juniorskog ITF-ovog turnira trećeg ranga Dubrovnik Cupa. Na terenima hotela Albators u Cavtatu Bjeloruskinja Aliona Falei, 127. juniorka svijeta, savladala je Luciju Ćirić Bagarić sa 6:1 i 6:4. U drugom setu je bilo 4:4. Bilo je prilike da taj drugi set ode na Lucijinu stranu, ali...

Međutim, što nije uspjela u pojedinačnoj konkurenciji, jest poslije u turniru parova u kojem igra s Estonkom Saarom Orav. Tu je već bila napravila jedan korak naprijed, a sad i drugi nakon čega je u prilici napraviti i treći. Ako to uspije - osvojiti će turnir. Posljednja prepreka na turniru Luciji i Saari bit će slovensko-hrvatski par, Tjasa Klevisar i Katarina Duić Plumtree.

U polufinalu turnira parova Lucija i Saara su u Cavtatu dobile Bugarku Elenu Trenchevu i Čehinju Karolinu Novakovu. Istina, nije bilo lako. Prvi set su izgubile sa 6:3. Potom dobile drugi sa 7:5. Bilo je baš neizvjesno, a nakon toga su u trećem setu, tj. produženom tie breaku do 10 bile uvjerljive - 10:3.
19. travanj 2024 09:05