StoryEditorOCM
TenisDUBROVKINJA U ČETVRTFINALU

Pet u Bratislavi prošli tjedan, sad dvije u razmaku od 24 sata u Ortisei, Ana Konjuh je nastavila svoj niz: Morala sam reagirat. ‘Poludila‘ sam u jednom trenutku!

Piše Tonči Vlašić
23. studenog 2022. - 17:30

Ana Konjuh je ostvarila novu pobjedu u Ortisei, na sjeveru Italije. Drugu u 24 sata. Nakon što je jučer sa 7:5 i 6:2 svladala 25-godišnju Talijanku Annu Turati, 409. sa svjetske rang liste, danas je dobila Mariu Bodarenko, 19-godišnju Ruskinju, 403. tenisačicu svijeta s 4:6, 7:5 i 6:3. Ukupno je to njena sedma pobjeda u nizu. S prvih pet je prošli tjedan osvojila turnir u Bratislavi,.

To je najvažniji  vijest, a da ne bude kratka, pobrinula se Ana, točnije, suci. Ne sjećamo se je li ih ikad spomenula, možda bi spomenula jednu, dvije loše odluke, ali ovaj put jest jer nisu bile samo jedna, dvije.

- Morala sam reagirat. ‘Poludila‘ sam u jednom trenutku – istaknula je.

Dakle, naljutili su je, ali nakon meča je to to gurnula u drugi plan. I dalje je bila ljuta, ali sad na sebe jer neke poteze, koje je povukla na terenu, nisu bili dobri.

- Izvukla sam na kraju meč nakon izgubljenog prvog seta, ali sam trebala izvući i prvi set.

Tad bi, vjerujemo, sve bilo gotovo, kao i dan prije, u dva seta.

Ana se okreće idućem meču. Prepreka na putu do polufinala je 23-godišnja Ruskinja Ekaterina Kazionova, 340. svjetske rang liste.

19. travanj 2024 11:48