StoryEditorOCM
TenisTENIS DO 12 GODINA

OP METKOVIĆA U GOSPINOM POLJU Anamaria i Timofii 'uštedili' po 1000 dolara za IMG Academy!

Piše i snimio: Tonči Vlašić
31. ožujka 2018. - 17:45

Anamaria Zorić iz Tenis kluba Dubrovnik Timofii Milovanov iz Tenis kluba Ragusa pobjednici su Otvorenog prvenstva Metkovića do 12 godina, koje je u organizaciji Tenis kluba Metković održano na terenima Tenis centra Dubrovnik u Gospinom polju. Zorić je u finalu dobila Petru Ivanković iz Tenis kluba Ragusa, a u polufinalu Karlu Bakalar iz Tenis kluba Metković. Ivanković je u polufinalu bila bolja od Lore Ćosić iz Tenis kluba Dubrovnik. Milovanov je u finalu bio bolji od Stjepana Bogdana, a u polufinalu od Kuzme Jurišića, dok je Bogdan u polufinalu savladao Svena Grileca. Bogdan, Jurišić i Grilec su članovi Tenis kluba Ragusa.

U konkurenciji djevojčica parove su osvojile Zorić i Ivanković, a u konkurenciji dječaka Milovanov i Bogdan.

Otvoreno prvenstvo Metkovića, koje je zbog nemogućnosti igranja u Metkoviću održano u Dubrovniku, ujedno je bio prvi od tri kvalifikacijska turnira za Discovery Open, koji se održava u IMG Bollettieri, u Bradentonu, na Floridi. U ponedjeljak 2. travnja počinje u Gospinom polju u organizaciji Tenis kluba Ragusa kvalifikacijski turnir za uzrast do 14 godina, koji završava u srijedu, 4. travnja. Tada počinje kvalifikacijski turnir za uzrast do 16 godina, koji traje do petka, 6. travnja.

Polufinalisti svakog kvalifikacijskog turnira u Gospinom polju osiguravaju pozivnicu za 2018. IMG Academy Discovery Open. Pobjednici su dobili po 1000 američkih dolara popusta za sudjelovanje u kampu IMG Academy, finalisti po 500 američkih dolara popusta, a polufinalisti s po 250 američkih dolara popusta. Nagrade IMG Academy najuspješnijima je uručio Pasko Barović, a pokale Pavo Magzan, predsjednik Tenis kluba Metković.

19. travanj 2024 04:32