StoryEditorOCM
TenisTENIS

EKIPNO PH DO 14 GODINA Zaprijetili prvom favoritu, ali... Ragusa igra za broncu!

29. rujna 2019. - 00:03
Sastavi zagrebačkog Iteama i Splita 1950. igrat će u finalu završnog turnira ekipnog Prvenstva Hrvatske u tenisu za uzrast do 14 godina, koje se igra u Varaždinu. Iteam je u polufinalu bio bolji od Raguse s 5:3, dok su Splićani s 5:2 dobili Ponikve protiv kojih će dubrovačka ekipa na kraju igrati za broncu.

- Nakon šest pojedinačnih mečeva gubili smo sa 4:2. Potom smo dobili muški par te stigli na 3:4. Nakon toga se igrao mix, koji smo izgubili u trećem setu. Za razliku od četvrtfinala i ogleda protiv Olimpije Osijek 1984., ovaj put nije išlo u miksu u trećem setu. Šteta, uvjeren sam kako bi naš ženski par imao velike izglede za pobjedu da je kojim slučajem mix bio uspješan te izjednačio na 4:4, a ženski par odlučivao o ukupnom pobjedniku... Ponavljam, šteta s obzirom na snagu Iteama. Okrećemo se sad meču s Ponikvama za treće mjesto - rekao je Pasko Barović iz Tenis kluba Ragusa, koji je samim plasmanom na završni turnir, među osam najboljih u državi, ostvario svoj najveći uspjeh u uzrastu do 14 godina. 

Do borbe za treće mjesto u državi Tenis klub Ragusa je, računajući i kvalifikacije, stigla pod vodstvom trenera Paola PavlinovićaPera Barovića igrajući u sastavu: Leticia Tarocco, Marko Baničević, Kuzma Jurišić, Anastasia Nikolova, Anamaria Zorić, Stjepan Bogdan, Mateo Karlić i Petra Ivanković.
16. travanj 2024 23:21