StoryEditorOCM
TenisMEĐUNARODNI TENISKI TURNIR

DUBROVNIK DUB BOWL Može li Zach Stephens nakon trijumfa 2017. u uzrastu do 11 godina osvojiti ove godine i turnir do 13 godina?

22. lipnja 2019. - 00:52
Tko će igrati u nedjeljnim finalima šestog izdanja Dubrovnik DUB Bowla? Nakon pet dana turnira, odigranih više od 600 mečeva, poznati su polufinalni parovi u oba uzrasta, do 11 i do 13 godina, te u obje konkurencije, tenisačice i tenisači.
 
U uzrastu do 11 godina u konkurenciji tenisačica u prvom polufinalu igrat će Kineskinja Ruien Zhang i Iva Lakić iz Crne Gore, a u drugom Izraelka Eden Mayorkes i Hrvatica Marta Dobrić. U konkurenciji tenisača do 11 godina u prvom polufinalu igraju Bugarin Ivan Ivanov i David Iliev iz Njemačke, a u drugom Dimitar Simeonov Kisimov iz Bugarske i Shotaro Yamamoto iz Japana.

U uzrastu do 13 godina u konkurenciji tenisačica za finale će igrati prva nositeljica, Nera Tesankić iz Hrvatske i Sapir Cohen iz Izraela, dok je drugo polufinale – bugarsko polufinale: Iva Ivanova protiv druge nositeljice, Lidiye Ivelinove Encheve. U konkurenciji tenisača do 13 godina do polufinala su stigli prvi, drugi i treći nositelj. U prvom polufinalu igraju prvi nositelj Dorian Salopek iz Hrvatske i treći nositelj Maksym Khlyvniuk iz Ukrajine, a u drugom polufinalu drugi nositelj, Angel Vladov iz Bugarske i Zach Stephens iz Velike Britanije, koji je 2017. osvojio turnir do 11 godina.

Polufinala se igraju na tenis terenima u Gospinom polju u subotu, 22. lipnja.
Šest godina - igrači i igračice iz 63 države svijeta!
Ove godine imamo na popisu sudionika turnira igrače i igračice iz novih šest država svijeta. Sa šestim izdanjem možemo se pohvaliti s gotovo tisuću mališana iz više od 60 država svijeta, točno, 63 države, sa svih kontinenata. Šesto izdanje turnira, koje je počelo u ponedjeljak, 17. lipnja i koje traje do nedjelje, 23. lipnja, okupilo je oko 150 tenisačica i tenisača - istaknuli su organizatori turnira. 

25. travanj 2024 06:13