StoryEditorOCM
TenisMEDIJSKI POKROVITELJ 'DUBROVAČKI VJESNIK': OTVOREN PETI DUBROVNIK DUB BOWL

DOBRO NAM DOŠLI Stigli su sa svih strana svijeta!

Piše PSD.
3. srpnja 2018. - 10:06

Počelo je peto izdanje Dubrovnik DUB Bowla, najbrže rastućeg dječjeg međunarodnog teniskog turnira na svijetu koji je u protekle četiri godine ugostio oko petsto mladih tenisača i tenisačica iz 46 zemalja svijeta. 

Ove godine nastupit će njih više od 160. Po prvi put igraju mališani iz Brazila, Kine, Norveške, Mađarske, Finske, Švicarske, Alžira, Kenije, Irana te Argentine. Peto izdanje turnira održava se pod sponzorstvom prestižnog hrvatskog boutique hotela Villa Dubrovnik.

Dubrovnik DUB Bowl više je od teniskog turnira, jer ujedno predstavlja i mjesto gdje se djeca imaju priliku upoznati s drugačijim kulturama te kroz sport graditi prijateljstva s djecom različitih nacionalnih pripadnosti. Osim toga, turnir će i ove sezone mladima pružiti jedinstvenu priliku da se dokažu na zemljanom terenu pred brojnim sportskim agentima. Oni dolaze kako bi s najboljima potpisali ugovore te ih vodili na putu prema profesionalnom bavljenju ovim sportom - istaknuli su organizatori.

Turnir je otvorio te u ime Grada Dubrovnika dobrodošlicu djeci sa svih strana svijeta zaželio gradski pročelnik Dživo Brčić.

Finala se na terenima Tenis centra Dubrovnik igraju u subotu, 7. srpnja. Ove godine se paralelno igraju turniri za uzrast do 11 i do 13 godina.

23. travanj 2024 21:23