StoryEditorOCM
TenisČLANICA RAGUSE NA DRŽAVNOM

Ana Petković dobila prvih pet mečeva bez izgubljenog seta, i evo je u samoj završnici HEP Dvoranskog prvenstva Hrvatske do 12 godina

Piše Tonči Vlašić
15. studenog 2021. - 22:11

Ana Petković je u polufinalu pojedinačne konkurencije te u finalu turnira parova na HEP Dvoranskom prvenstvu Hrvatske do 12 godina. Tenisačica Raguse je u igri za još bolji rezultat, nove nastupe ima u utorak, 16. studenog, ali već ostvareno je potvrda kako joj je mjesto među najboljim tenisačicama Lijepe naše u ovom uzrastu, uz dodatak kako je ostvarila i vrlo dobre rezultate ove godine i u uzrastu do 14 godina, na otvorenom, te u dvorani.

Na terenima Tenis kluba Zagi na Zagrebačkom velesajmu Petković je polufinale u pojedinačnoj konkurenciji izborila s tri pobjede pritom izgubivši samo tri gema, jedan u 1. kolu, a dva u 3. kolu, tj. četvrtfinalu. U polufinalu je čeka Marta Džanić iz Tenis kluba Ponikve.

Petković, koja u parovima igra s Nikom Čakarun iz Tenis kluba PRO 2000, ostvarila je dvije pobjede bez izgubljenog seta, samo dva izgubljena gema na startu, te pet u polufinalu. U finalu će im suparnice bit Marta Džanić i Barbara Šelendić, tenisačica Vulpesa.

20. travanj 2024 02:17