StoryEditorOCM
TenisTURNIR U FRANCUSKOJ |

ANA KONJUH PORAŽENA U REMISU NAKON TRI POBJEDE Ruskinja Samsonova zaustavila dubrovačku tenisačicu na putu do finala

Piše Tonči Vlašić
24. listopada 2020. - 15:19
Ana Konjuh je zaustavljena u polufinalu turnira u Remisu. Sa 6:3 i 6:2 uspješnija je bila Liudmila Samsonova, 21-godišnja Ruskinja, 129. tenisačica svijeta, koja je u ulozi treće nositeljice turnira.

- Samsonova je odigrala bolje. Dosta bolje. Taktika joj je bila dobra. Bolje je servirala. Ja sam imala poteškoća sa servisom. Nije bilo kako sam željela. Šteta, iako sam unatoč svemu imala dvije, tri prilike vratiti se u igru. Ali, nisam ih iskoristila - istaknula je Ana, koja je trebala ići u Istanbul, ali od toga ništa. 

- Da, otpao je nastup u Istanbulu. Vraćam se u Hrvatsku. Trenirat ću u Zagrebu. Ne znam hoću li imati što igrat idući mjesec. U prosincu je Hamburg, te Dubai. Vidjet ćemo - rekla je o novim nastupima 22-godišnja dubrovačka tenisačica, koja je nakon povratka na teren poslije 19 mjeseci, ozljede i na kraju korona su razlog zbog čega je bila toliko izvan igre za svjetske bodove, odigrala tri ITF-ova turnira s nagradnim fondom od 25.000 američkih dolara . Jednog je osvojila (Zagreb Ladies Open - pet pobjeda), na jednom je iz kvalifikacija stigla do glavnog turnira, ali je zaustavljena u 1. kolu, te sad je stigla do polufinala (tri pobjede). 

UKupno je odigrala 12 mečeva. Dobila ih je deset. 
25. travanj 2024 22:31