StoryEditor
RukometEUROPSKO PRVENSTVO RUKOMETAŠA

NAPRAVILI SMO 6:0 ŠPANJOLSKOJ, ALI... Hrvatska s drugog mjesta u polufinale

Piše PSD.
22. siječnja 2020. - 18:47
Bez pobjednika u ogledu Hrvatske i Španjolske. Završilo je 22:22. Zadnju prednost na utakmici imala je naša reprezentacija - Domagoj Duvnjak je pogodio za 22:21, i to je bilo jedino vodstvo naših u nastavku u kojem je Španjolska imala u nekoliko navrata po šest pogodaka viška (18:12, 19:13, 20:14), a vodila je s 21:16 nakon čega su naši napravili seriju 6:0. Ipak, to vodstvo nismo uspjeli sačuvati, Španjolska je izjednačila u pretposljednjoj minuti iz sedmerca, te smo na kraju drugi u bečkoj skupini zbog slabije pogodak razlike od Španjolske. 

Hrvatska, koja je na prvenstvu ostvarila šest pobjeda i jedan remi, tako će u polufinalu igrati protiv pobjednika druge skupine, a Španjolska protiv drugog, a tko će biti prvi, a tko drugi u Malmö Areni, odgovor ćemo dobiti nakon što se ogledaju Norveška i Slovenija. Norvežanima igra i remi za prvo mjesto u skupini, a Sloveniji samo pobjeda.

Četiri najbolje reprezentacije Eura sele u Stockholm. Polufinala se igraju u petak, 24. siječnja, a utakmica za treće mjesto te finale u nedjelju, 26. siječnja. 
loading...

Izdvojeno