StoryEditor
RukometSVJETSKO JUNIORSKO PRVENSTVO RUKOMETAŠA DO 21 GODINE

DOBILI I BRAZIL Hrvatska i Mađarska bez greške u prva dva kola, a u trećem suparnici

19. srpnja 2019. - 09:03
Na startu su dobili Kosovo s 23:17, a dva dana poslije, u 2. kolu, i Brazil, koji je u 1. kolu iznenadio Portugal te Hrvatska ima i dalje maksimalan učinak. Momčad Metkovca Davora Dominikovića je prvo poluvrijeme muku mučila s brzim Brazilcima, nije to izgledalo sjajno te je Brazil imao na startu i četiri pogotka viška (5:1), a na poluvremenu plus jedan (17:16). Istina, sredinom prvog dijela smo serijom 5:0 prvi put (i jedini u prvom prvih 30 minuta) vodili (12:11). Ali, u nastavku je dosta onoga što nije valjalo, bilo dosta, dosta bolje.

Na kraju Hrvatska - Brazil 33:29. Vratar Ivan Ereš je imao 15 obrana, a uspio je postići i jedan pogodak. Filip Vistorop je s osam pogodaka bio naš prvi strijelac, Fran Mileta i Ivan Martinović po šest. Metkovac Zvonimir Srna, član Rukometnog kluba hrvatske mladeži Dubrovnik, ovaj put nije ulazio u igru (protiv Kosova je postigao 2 pogotka).

Hrvatska i Mađarska vode u skupini 'C' s po dvije pobjede, Brazil i Portugal imaju po pobjedu i poraz, a Bahrein i Kosovo su bez boda. Naši u petak, 19. srpnja, u 3. kolu igraju protiv Mađarske.
 
loading...

Izdvojeno

13. kolovoz 2020 10:57