StoryEditorOCM
OstaloTRIJUMF FUTSAL DINAMA

Župljanin Marko Kuraja pogotkom zaključio sezonu, ali ne slavi. Dubrovčanin Antonio Konsuo i Opuzenac Neven Zonjić su prvaci Hrvatske!

Piše Tonči Vlašić
29. svibnja 2023. - 23:21

Marko Kuraja, Župljanin u dresu Olmissuma, zaključio je pogotkom 32. sezonu malonogometnog prvenstva Hrvatske, ali taj pogodak, koji je postigao četiri minute prije kraja od ukupno četiri pogotka u četvrtoj utakmici finalne serije, bio je jedini koji je postigla momčad iz Omiša u ponedjeljak, 29. svibnja.

Futsal Dinamo je u prepunoj Dvorani Dražena Petrovića dobio četvrtu s 3:1, a to je ujedno i rezultat u pobjedama u finalu na tri pobjede.

Gotovo je, Futsal Dinamo je prvak. Hrvatska je dobila jedanaesto ime na popisu prvaka.

Za razliku od zadnje utakmice, Olmissum je prvi ‘pogodio’ u finalnoj seriji, dobio kod kuće prvu s 2:1, ali ne i drugu, koja je pripala Futsal Dinamu s 4:2. Nakon toga je serija iz doma ‘zeleno plavih’ preselila u ‘Plavi pakao’ Dvorane Dražena Petrovića. U nevjerojatnoj atmosferi Futsal Dinamo je dobio prvu kod kuće sa 6:2, a sad drugu s 3:1.

Kakva atmosfera, kakva eurupcija odševljenja navijača ‘Plavih’. Slave BBB uspjeh Futsal Dinama, kojem su doprinijela i dvojica igrača iz naše županije, Dubrovčanin Antonio Konsuo i Opuzenac Neven Zonjić. Obojici je to prvi trofej u karijeri. Futsal Dinamu je to također prvi trofej.

image

Puna dvorana

Goran Mehkek/Cropix
image

Marko Kuraka (prvi s desna) protiv Futsal Dinama

Goran Mehkek/Cropix
image

Navijači Futsal Dinama

Goran Mehkek/Cropix
image

Navijači i momčad Futsal Dinama

Goran Mehkek/Cropix
25. travanj 2024 02:25