StoryEditorOCM
OstaloSPORTAŠI U AKCIJI |

ŽOK DUBROVNIK, ŽKK RAGUSA, KK DUBROVNIK I MNK SQUARE ZA SNOEZELEN SOBU Jedan može puno, ali zajedno možemo sve

Piše Tonči Vlašić
24. prosinca 2020. - 14:23
Sportaši i treneri Ženskog odbojkaškog kluba Dubrovnik, Ženskog košarkaškog kluba Ragusa, Košarkaškog kluba Dubrovnik i Malonogometnog kluba Square su opet udružili snage, te se po tko zna koji put uključili u humanitarnu akciju, ovaj put donirali su sredstva za opremanje snoezelen sobe u Osnovnoj školi Lapad.

Osnovna škola Lapad trebala bi postati prva škola u Dubrovačko neretvanskoj županiji sa snoezelen sobom, posebnom učionicom opremljenom najsuvremenijim didaktičkim uređajima potrebnim za pravilan razvoj, rad i učenje djece s teškoćama u razvoju. Ovaj projekt vrijedan je 140 tisuća kuna.

Sportaši i treneri četiri dubrovačka kluba uputili su i poziv svojim vjernim navijačima, ali i svima ostalima, da se pridruže akciji, ili uplaćujući sredstva na žiro račun Rotary Cluba Dubrovnik (HR6224070001169001130), ili kupnjom ulaznice za koncert popularnog dubrovačkog benda Silente, prvi dubrovački online koncert, koji će se zbog loše epidemiološke situacije iz Kazališta Marina Držića moći pratiti online, te, kako su istaknuli, iz udobnosti vašeg doma i u krugu vaših najbližih. Ulaznice po cijeni 100 kuna mogu se kupiti na www.ulaznice.hr 

- Učinimo Božić radosnim, veselim svima! – naglasili su sportsši i treneri četiri kluba, te poželjeli svima Sretan i blagoslovljen Božić!

image
Ženski odbojkaški klub Dubrovnik foto: Tonči Vlašić

image
Ženski košarkaški klub Ragusa foto: Tonči Vlašić

image
Košarkaški klub Dubrovnik foto: Tonči Vlašić

image
Malonogometni klub Square foto: Tonči Vlašić
23. travanj 2024 06:57