StoryEditorOCM
OstaloBRAVO I ZA ULTIMATE FIGHT KLUB GLADIATOR

Za našu Doris Bender - dođi u Gospino polje, kupi ulaznicu za Otvoreno prvenstvo grada Dubrovnika u hrvanju, i tako se uključli u akciju!

Piše Tonči Vlašić
16. svibnja 2022. - 19:52

U akciju – za Doris Bender – uključio se i Ultimate fight klub Gladiator. Organizira dubrovački klub u petak, 20. svibnja Otvoreno prvenstvo grada Dubrovnika u hrvanju za kadete i seniore. U Sportskoj dvorani u Gospinom polju nastupit će gotovo 40-ak natjecatelja, međutim, rezultat je ovom prilikom, ističu organizatori, u drugom planu.

Zeznuto je biti “Slučaj”. Pogotovo kad si mlad, I kad trebaš ići na zabavu umjesto na Jordanovac. Ali evo ja sam zapela tamo. Međutim neće uvijek biti tako. Neće i ne može. Hoću li se borit cijeli život – hoću. Hoću li imat posljedice – hoću. Hoće li život i dalje biti lijep – hoće. Hoće li te volit tvoja familija, prijatelji, netko poseban – hoće.

Ima li smisla sažalijevati se nad situacijom? Nikakvog. Nešto ću ti reći. Ludo možda zvuči. Ali ja sam bogata. Bogatija od mnogih. Razumijem život. Razumijem bit. Briga me i kad mi vide kosu koja raste u sto smjerova i dužina. Sretna sam da raste. I narast će opet. Znam da sam ljepša tako imbufala od lijekova nego sa hijaluronom u obrazima. Zeznuto je kada ti se fizički izgled promijeni skroz pa to moraš prihvatiti kako tako.

Dobila si nove neke nove prijatelje ovim putem, puno starije, mlađe, stavi fokus na njih. Ostalo oprosti, zaboravi. Znaš vrlo dobro tko je bitan. Tko ti je pomogao – e taj je bitan. Tko je bio uz tebe kad je bilo najgore. I znaš što je bitno. Život. Zdravlje. Ljudi. Ti! – napisala je Doris. Njezinu poruku prenio je sad i Ultimate fight klub Gladiator.

Poziva sve – uključite se u akciju. Pomognimo Doris. Ona je najveći naš borac – istaknuli su na konferenciji za novinare održanoj u Pizzeriji Scala gdje je najavljeno prvenstvo, izvučeni parovi 1. kola, te najavljena akcija.

TKO NASTUPA?

Seniori: Kristijan Perak, Bruno Tadić, Josip Šimunović, Karlo Caput, Marko Bede, Ismet Malagić, Gordan Lovrić, Antonio Brnada, Josip Čavar, Luka Stojanović, Tomislav Kralj, Armando Đugum, Vinko Prodanović, Marko Budinščak, David Žakula, Ivan Pozniak, Orsat Stražičić, Toni Pulić, Maro Perak, Marino Dugandžić i Stjepan Škobelj. 

Kadeti: Marin Rajčević, Ante Knego, Roman Vakerina, Juraj Voloder, Patrik Mihaljević, Loris Lučić, Leo Puljić, Luka Puljić, Mihael Stanić, Marko Melnik, Ljova Vasilijev, Vedran Sosa i Roki Sosa.

Kupnjom ulaznice od 20 kuna Otvorenog prvenstva Dubrovnika u hrvanju, koje počinje u Sportskoj dvorani u Gospinom polju u petak, 20. svibnja, u 16 sati, pridružite nam se u akciji za našu Doris Bender. Vidimo se u petak u Gospinom polju - uputio je poziv ljudima dobra srca Ultimate fight klub Gladiator. 

19. travanj 2024 23:30