StoryEditorOCM
OstaloNATJECANJE OSNOVNIH ŠKOLA U KOJEM SE NAGRAĐUJE PRAVI, POZITIVAN, SPORTSKI DUH

VELIKA FOTOGALERIJA Lino višebojac u Mokošici

Piše Tonči Vlašić Foto: Tonči Vlašić
14. listopada 2016. - 17:08

Lino višebojac, zajednički projekt Podravke i Sportskih novosti, koji nosi epitet najuspješnije i najemotivnije sportske manifestacije za djecu u Hrvatskoj, bio je u Osnovnoj školi Mokošica.

Ovog petka u do posljednjeg mjesta ispunjenoj dvorani u Mokošici, navijalo se i pjevalo. Natjecanje je otvorio dogradonačelnik Željko Raguž, sve skupa pozdravila i ravnateljica Osnovne škole Mokošica Petra Caput Đapić, a najmlađe su bodrili te se s njima družilii igrali vaterpolisti Jug Croatia osiguranja, Marko Bijač i Paulo Obradović.

Lino višebojac tijekom školske godine posjeti sve Županije. U svojoj 11. sezoni obići će ukupno 23 škole, a pobjednici školskih natjecanja na kraju će se okupiti na velikom finalu, koje će se održati u svibnju 2017. godine. U prvih deset godina održavanja jedinstveni festival dječje radosti, optimizma i pobjedničkog duha sudjelovalo je više od 220.000 djece.

- Lino im poručuje: budi ono što želiš, a da bi bio ono što želiš moraš vjerovati u sebe, moraš biti spreman svaki dan dio svog slobodnog vremena provesti aktivno i upijati znanje koje te okružuje. Život je jedno veliko natjecanje –  poručili su organizatori Lino višebojca.

24. travanj 2024 08:29