StoryEditorOCM
OstaloTRI DANA BADMINTONA

Valamar Junior Open 2016.

Piše Mirko Janičić/BK Aedium Foto: Tonči Vlašić
6. listopada 2016. - 00:17

Od petka do nedjelje, od 7. do 9. listopada, u Sportskoj dvorani u Gospinom polju održat će se drugo izdanje međunarodnog turnira Valamar Junior Open, otvorenog juniorskog prvenstva Hrvatske, koji se boduje za Svjetsku juniorsku rang listu za igračice i igrače do 19 godina.

Natjecanje će se održati u pet kategorija: juniori pojedinačno i u paru, juniorke pojedinačno i u paru te mješoviti parovi. U petak i subotu natjecanje traje od 9 do 18 sati, a u nedjelju, kada su na rasporedu finalni mečevi, od 10 do 13 sati.

U isto vrijeme održava se Yonex Youth International, međunarodni turnir za pomladak, uzrast do 11, do 13 i do 15 godina. Prva dva dana natjecanja održat će se u dvorani Osnovne škole Župa dubrovačka, a finalni mečevi se igraju u Sportskoj dvorani u Gospinom polju u nedjelju, kada i završnica Valamar Junior Opena, U dvorani Osnovne škole Župa dubrovačka u petak, 7. listopada, natjecanje počinje u 14 sati i traje do 19 sati, a u subotu, 8. listopada, igrat će se od 9 do 19 sati.

Očekujemo dolazak 200-tinjak igračica i igrača te njihovih pratitelja iz ukupno 15 država što je više nego prošle godine kada su nastupili natjecatelji iz 12 država. Pozivamo sve ljubitelje sporta da dođu te daju podršku našim domaćim igračima, kao i svim ostalim natjecateljima. Ulaz u obje dvorane je besplatan.

24. travanj 2024 01:59