StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET/PRVA HL

Uspinjača - Square 2:0

Piše Tonči Vlašić Foto: Tonči Vlašić
9. listopada 2016. - 00:28

Square je izgubio u Zagrebu od Uspinjače s 2:0. Porazom je počeo novu sezonu u Prvoj hrvatskoj malonogometoj ligi, a sad ga čekaju dvije, a možda i tri utakmice kod kuće za popravit lošu sliku iz Zagreba: prvo u Gospino polje stiže Osijek u 3. kolu (petak, 14. listopada u 19 sati), zatim bi se trebala igrati odgođena utakmica 1. kola protiv Solina, a nakon toga u 4. kolu dolazi Vrgorac (petak, 21. listopada u 19 sati). 

Uspinjača je oba pogotka postigla u nastavku utakmice (prvog u 32. minuti, a drugog u samoj završnici u kojoj je Square zaigrao na sve ili ništa, povukao vratara iz igre i ostavio nebranjen svoj gol) te tako ostvarila prvu pobjedu u novoj sezoni nakon što je na startu, također kod kuće, odigrala 2:2 s Osijekom.

Square je pod vodstvom trenera Marinka Mavrovića igrao u sastavu: Zoran Primić, Alen Turuk, Hrvoje Cvjetković, Antonio Konsuo, Adrijan Micevski, Antun Bačić, Borna Tikvica, Ivan Ivanković, Maro Đuraš, Mato Šimunović, Duje Rezo i Tomislav Bevanda.

FC Nacional
, branitelj naslova, s dvije pobjede je krenuo u obranu naslova, i to obje u gostima. Prvo je u Slavonskom Brodu dobio Brod 035 sa čak 9:0, a sad je sa 4:1 bio bolji u Osijeku od istoimenog domaćina. Novo Vrijeme je ponovno jako. Potvrđuju to rezultati u prva dva kola: 1:1 s Futsal Dinamom u Zagrebu, a u 2. kolu kod kuće bolji od Split Tommyja s 3:1.

19. travanj 2024 02:38