StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET |

TORCIDA PROŠLA MOKOŠICU Ombla se oprostila od Kupa, a sad je čeka početak prvenstva za drugoligaške bodove

Piše Tonči Vlašić
6. listopada 2021. - 00:46

Ombla je počela novu sezonu. Ugostila u dvorani Osnovne škole Mokošica splitsku Torcidu, ne za bodove, već u četvrtfinalu Kupa Hrvatske – regija jug. Nakon prvog poluvremena imala je pogodak zaostatka, a u nastavku je u dva navrata u nepune dvije minute primila po dva pogotka. Kako nije uspjela niti jednom prevariti obranu splitske momčadi, Torcida je pobjedom 5:0 izborila polufinale.

Milan Družijanić je bio trostruki strijelac za Torcidu, u 22., 39. i 40. minuti, dok su Mijo Mišerda i Jure Trivković postigli po jedan pogodak. Mišerda u 14., a Trivković u 23. minuti.

Ombla je igrala u sastavu: Matija Zore, Antonio Drašković, Ivo Vlahušić, Niko Vlahušić, Dominik Gustin, Marko Ilić, Dominik Prkačin, Frano Vlahušić, Ivan Milić, Marko Đanović, Andro Drašković i Mateo Vodopić.

Ombla u nedjelju, 10. listopada, igra na splitskim Gripama susret 1. kola južne skupine Druge hrvatske lige. Čeka je Genius. Na startu za bodove još igraju Hajduk (Split) – Kijevo, Torcida Murter, Jezera (Tisno) – Split, Heroji 2007. (Vodice) – Mejaši (Split), te Trogir Bačvice (Split).

U 2. kolu Ombla dočekuje Bačvice, zatim je gost Hajduka, pa dočekuje Mejaše...

22. travanj 2024 16:39