StoryEditorOCM
OstaloTUGA JE VELIKA |

SUDBINA SE GRUBO POIGRALA Posljednji ispraćaj Siniše Bačića u petak, 26. lipnja, u Visočanima u 18 sati

Piše Tonči Vlašić
24. lipnja 2020. - 16:35
Siniša Bačić, tajnik Malonogometnog kluba Square i tehniko hrvatske malonogometne reprezentacije foto: Tonči Vlašić
Igramo protiv Vrgorca u petak, 26. lipnja, u 18 sati – javio je prije neki dan Siniša Bačić, tajnik Malnogometnog kluba Square, jedan od osnivača dubrovačkog kluba.

Nažalost, u terminu te prve domaće utakmice nakon prvenstvene stanke zbog koronavirusa, koja je potrajala više od tri mjeseca, neće igrati njegov Square. Sudbina se grubo poigrala. U petak, 26. lipnja, u 18 sati u Visočanima bit će posljednji ispračaj Siniše Bačića, koji nas je ove srijede iznenada napustio u 60. godini života.

Njegova obitelj, prijatelji, njegov Square, cijela malonogometna obitelj Hrvatske (Bačić je bio dugogodišnji tehniko hrvatske malonogometne reprezentacije), zatim Policijska uprava Dubrovačko-neretvanske županije (bio je načelnik upravnih poslova), zavijena je u crno.

Jedan od prvih, koji se oglasio na društvenim mrežama nakon vijesti o smrti Siniše Bačića, bio je Dubrovčanin Dario Marinović, najbolji strijelac u povijesti hrvatske malonogometne reprezentacije: 'Počivaj u miru Siniša. Hrvatski futsal je izgubio još jednog dobrog čovjeka. Hvala Ti za sve!' - napisao je Marinović.

'Najbolja osoba koju sam upoznao u Dubrovniku. Nek' te anđeli čuvaju veliki prijatelju. Počivao u miru Božjem' – napisao je Adrijan Micevski, makedonski reprezentativac u dresu Squarea.

Utakmica Square – Vrgorac odgođena je te će se igrati u subotu, 27. lipnja, u Gospinom polju s početkom u 20 sati.

image
Siniša Bačić, tajnik Malonogometnog kluba Square i tehniko hrvatske malonogometne reprezentacije foto: Tonči Vlašić
24. travanj 2024 05:12