StoryEditorOCM
OstaloBORILAČKI SPEKTAKL U ZAGREBAČKOJ ARENI

STOJNIĆ KAŽE DA JE OZLIJEĐEN, TE KONAVLJANIN IMA NOVOG PROTIVNIKA Ante Delija: 'Nije se ozlijedio, izmišlja, a Thompson je veće ime i opasniji od njega'

7. studenog 2019. - 18:28
Ante Delija je došao na otvoreni trening, koji se održao u dvorani zagrebačkog American Top Teama. Stigao je u pratnji trenera Stipe Derviša pokazati kako je spreman za subotnji nastup u zagrebačkoj Areni gdje mu je na 51. priredbi KSW-a suparnik (napokon) trebao biti Denis Stojnić. Ali, nakon što je završio trening, odradio obveze prema novinarima, organizatori su i službeno objavili kako je UFC-ov veteran otkazao nastup zbog ozljede.

- Jutros smo načuli kako Stojnić neće doći. To smo i očekivali. Nije se on ozlijedio. Izmišlja. On me više ne zanima - komentirao je Delija otkaz teškaša iz Sarajeva, koji nije, kad se sve zna, iznenađenje. Naime, duga je povijest Stojnićevih otkaza. Bolji poznavatelji MMA sporta odmah su se sjetili kako je otkazao meč protiv Mara Peraka 2013. godine u Zadru, zatim kako je godinu dana ranije uoči samog meča s legendarnim Jeffom Monsonom u Novom Sadu javio kako je ozlijedio oko te da ne dolazi, i tako dalje, i tako dalje...

Stojnić je poznat i po bacanju rukavice Mirku Filipoviću prije 5,6 godina. Isticao je kako je jači i bolji od legendarnog Cro Copa, ali na kraju ni od toga nije bilo ništa.

Organizatori iz KSW-a su odmah reagirali. Delija će se ipak boriti, a suparnik će mu biti 39-godišnji Englez, Oli 'The Spartan' Thompson, koji je imao 30 profesionalnih borbi od kojih je dobio devetnaest. Neke borbe je odradio u UFC-u te Bellatoru. Thompson je ove godine imao već dvije borbe. Prvu je dobio, a zadnju izgubio. Deset godina mlađi Delija je od 19 profesionalnih borbi do danas dobio njih 16.

- Thompson je veće ime i opasniji protivnik od Stojnića - naglasio je Delija. 

Novinare je zanimalo kako je raditi u Cro Cop Top Teamu.

- Svakim danom sam sve bolji. Mirko Filipović je zadovoljan mojom formom. Mislim da sam spreman sto posto za ovu borbu. Idemo jako od prve minute.

Hrvatski borci će u zagrebačkoj Areni imati veliku podršku s tribina.

- Imam već iskustva nastupa pred nekoliko tisuća domaćih navijača. Tako je bilo u Dubrovniku na Noćima Gladiatora - prisjetio se Delija. 
18. travanj 2024 23:06