StoryEditorOCM
OstaloHEP HRVATSKA SUPER LIGA STOLNOTENISAČA

SIMOVIĆ NIJE MOGAO POMOĆI Hoće li moći za tri dana na istom mjestu protiv istog suparnika kad se igra daleko važniji meč?

9. ožujka 2019. - 23:02
Vodovod Osijek je dobio Libertas Marinkolor u svom Gradskom vrtu sa 4:1. Bio je to ogled za bodove u 16. kolu ligaškog dijela HEP Hrvatske Super lige. Daleko važniji ogled isti suparnici igrat će za tri dana na istom mjestu. Tada će ulog biti plasman u finale završnog turnira Kupa Hrvatske. U prvenstvu, točnije, ligaškom dijelu sezone, već je odavno jasno kako će Libertas Marinkolor u doigravanje ući s drugog mjesta, kako s prvog ulazi branitelj naslova, varaždinski StaRR, dok Vodovod Osijek neće razigravati za naslov.

Uoči završnog turnira Kupa Hrvatske najveće je pitanje hoće li Miho Simović moći igrati za Libertas Marinkolor. Muku muči s ozljedom. Zbog toga je sad predao susret Mariu Baneku. Nije igrao ni par s Tomislavom Japecom, koji je u Osijeku dobio Dragana Kneževića, ali ne i Vjekoslava Zovka, koji je dobio na početku prvenstvenog ogleda Nevena Juzbašića, a s Banekom slavio u paru protiv Japeca i Juzbašića. I to je tih 1:4, koji ne bole 'Piture'.

Završni turnir Kupa Hrvatske igra se u utorak i srijedu, 12. i 13. ožujka, u osječkom Gradskom vrtu. U drugom polufinalu sastaju se u Osijeku GSTK Zagreb i Zabok. Nakon toga, 16. ožujka, Libertas Marinkolor dočekuje u 17. kolu HEP Hrvatske Super lige u Gospinom polu Dugo Selo, a u zadnjem ligaškom kolu, 23. ožujka, gost je Splita. Potom kreće doigravanje za prvaka...

Međutim, prvo Final four Kupa Hrvatske! 'Pituri' brane naslov.
18. travanj 2024 17:50