StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET |

SAD JE SLUŽBENO Ante Daničić otkrio u kojem klubu nastavlja karijeru: ‘Za mene je ovo korak naprijed!‘

Piše Tonči Vlašić
27. veljače 2021. - 18:23
Ante Daničić u dresu Saviatesta Mantove, do njega vratar Juha Matti Savolainen - u nastavku sezone Dubrovčanin će igrati za Sandro Abate AvellinoSaviatesta Manotova

Sad se zna i sad je službeno - 34-godišnji Dubrovčanin Ante Daničić je novi član Sandro Abate Avellina, trenutno četvrtoplasiranog sastava talijanskog prvenstva.

Podsjetnik, Dubrovčanin je sezonu počeo u dresu Saviatesta Mantove, također talijanskog prvoligaša u koji je stigao iz svog Squarea. Prije neki dan raskinuo je ugovor s klubom iz Mantove, ali odmah je istaknuo: Ostajem u Italiji, i dalje ću igrati u najvećem rangu. 

Nije smio, takav je bio dogovor sa čelnim ljudima prvoligaša iz Avellina, odmah otkriti s kim je postigao dogovor, ali kako je danas dobio zeleno svjetlo, javio se i potvrdio.

- Za mene je ovo korak naprijed. Sando Abate Avellino je sastav koji će sigurno igrati u doigravanju za prvaka. U preostalih pet kola ligaškog dijela cilj nam je dohvatiti što bolju poziciju iako raspored nije lagan. Zatim, naravno, želja je odigrati što bolje i doigravanje. Nakon završetka sezone ću vidjeti što i kako dalje - istaknuo je Daničić, koji je u dresu Saviatesta Mantove postigao sedam pogodaka.

Sandro Abate Avellino večeras igra kod Padove, a debi bi daničić trebao imati 13. ožujka kad u Avellino stiže Pesaro, aktualni prvak i lider prvenstva, protiv kojeg je Daničić u dresu Saviatesta Mantove postigao tri pogotka u pobjedu usred Pesara sa 4:2 na startu sezone. 

24. travanj 2024 23:12