StoryEditorOCM
OstaloŽUPANIJSKA MALONOGOMETNA LIGA

RIVA JE (I DALJE JEDINA) STO POSTO Dominik Glavinić raspoloženiji od Sokola, za poraz ne znaju ni Cavtat, ni Duba Konavoska! 

2. prosinca 2019. - 21:02
Riva je i dalje na stopostotnom učinku. Jedina. Dobila je i petu utakmicu, a suparnik je bio Sokol. Slavila je sa 7:3. Junak nove pobjede zove se Dominik Glavinić, koji je postigao pogodak više od suparnika. Pogađao je za 2:0, 3:1, 4:2 i 6:3. Petar Lončar je bio strijelac za 1:0, Sandro Salacan za 5:3, a Joško Vuličević za konačnih 7:3. Antonio Machiedo je bio strijelac za 1:2, a Paulo Opušić za 2:3 i 3:4.  

Cavtat je i dalje vodeći. Odigrao je utakmicu više od Rive. Ima pet pobjeda i jedan remi. Bez poraza su ukupno tri sastava. Treća je Duba Konavoska, koja je na četiri pobjede i jedan remi.

Cavtat se dobro namučio za petu pobjedu. S 5:4 je dobio SSSD UNIDU. Gubio je s 1:0, suparnik je u zadnjoj minuti prvog poluvremena s dva pogotka izjednačio na 3:3, a pogotkom u posljednjoj minuti utakmice postavio konačan rezultat. Vlaho Grbešić je postigao sva tri pogotka za Cavtat u prvom poluvremenu, a Davorin Krešić oba u nastavku. Tomislav Čagalj je postigao prva dva pogotka za SSSD UNIDU, a Marko Tolj preostala dva.

Dakle, Cavtat je postigao pet pogodaka za petu pobjedu, a Duba Konavoska četiri za četvrtu pobjedu. Duba Konavoska je sa 4:1 dobila Pontu. Njezin junak se zove Antonio Tomić, koji je postigao tri pogotka. Maro Kalauz je bio strijelac za 3:1, a za Pontu je pogodio Maro Mileusnić, koji je početkom nastavka izjednačio rezultat.

Čilipi su na polovičnom učinku – tri pobjede i tri poraza. Treću pobjedu izborio je protiv Mećajca, koji je vodio pogotkom Marka Mijoča od 2. minute. Pero Opušić je izjednačio u 14. minuti, a u prvoj minuti nastavka pogodio za konačnih 2:1. Tim rezultatom završila je utakmica Čibača – Jadran Ljuta. I tu je poraženi poveo (Mario Runje u 5. minuti). Čibača je izjednačila minutu poslije pogotkom Lea Pušića, a pet minuta prije kraja utakmice stigla do pobjede (Ivan Radić).

Zmaj je jedini sastav bez boda. Izgubio je od Pridvorja sa 4:2. To je njegov peti poraz. Antun Šmanjak je postigao dva pogotka, a po jedan pogodak Nikša Dragić i Ivo Đukan za Pridvorje, a za Zmaj autogol Ivan Pulić te Đuro Trković.

Najuvjerljiviju pobjedu ostvario je u 6. kolu Sveti Antun, koji je Pod balonom na Korčuli dobio Plat s 8:1. Trojica igrača su postigla po dva pogotka (Antonio Mušić, Šimun Šulentić i Andrija Filipović Grčić), te Toni Skokandić i Teo Borovina po jedan, dok je za Plat pogodio Ante Alerić, koji je potpisao konačnih 8:1 u 25. minuti.

Pod balonom su igrali Lumbarda i Dunave. Bez pogodaka u prvom poluvremenu, a sedam u drugom od čega je pet postigao domaćin. Dino Špaleta je postigao dva pogotka za Lumbardu, a po jedan Mario Milina, Nedo Mušić i Arijan Pandurica, dok su za Dunave pogađali Ivan Kristović i Baldo Valjalo.

SEMAFOR 6. kolo
Rezultati 6. kola, dvorana OŠ Gruda
: Ponta – Duba Konavoska 1:4, Čibača – Jadran Ljuta 2:1, Mećajac – Čilipi 1:2, Cavtat – SSSD UNIDU 5:4, Riva – Sokol 7:3, Zmaj – Pridvorje 2:4, Pod balonom Korčula: Lumbarda – Dunave 5:2, Sveti Antun – Plat 8:1, slobodan je bio Porto Tolero.  
Pogledajte tablicu!
1. Cavtat 16 bodova/6 utakmica, 2. Riva Slano 15/5, 3. Duba Konavoska 13/5, 4. Pridvorje 13/6, 5. Čibača 12/6, 6. Porto Tolero 9/5, 7. Čilipi 9/6, 8. Lumbarda 8/6, 9. Sokol 7/6, 10. Jadran Ljuta 7/5, 11. Dunave 7/6, 12. Sveti Antun 6/5, 13. Ponta 4/6, 14. Mećajac 4/6, 15. Plat 4/6, 16. SSSD UNIDU 4/6, 17. Zmaj 0/5.

 
7. KOLO
Petak, 6. prosinca: Sokol – Zmaj, Porto Tolero – Ponta, Plat – Riva, Jadran Ljuta – Mećajac, subota, 7. prosinca: SSSD UNIDU – Lumbarda, Dunave – Sveti Antun, Čilipi – Cavtat, Duba Konavoska – Čibača, slobodno je Pridvorje.
 

20. travanj 2024 08:43