StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET |

RADOST KURAJE, A DANIČIĆU BOD U ITALIJI Marinović s Jimbee Cartagenom preuzeo vrh najjače lige svijeta, a sad ga čeka europski prvak!

Piše Tonči Vlašić
9. veljače 2021. - 22:39

ITALIJA Marko Kuraja je bio prvi put u sastavu Meta Catanie, koja je kod kuće sa 4:2 dobila fenjeraša, CDM Futsal Genovu, te je sad šesta s 28 bodova iz 16 utakmica. Na petom mjestu je Signor Prestito s 29 bodova iz 18 utakmica, četvrta Padova ima 30 bodova iz 17 utakmica, treća Came Dosson 33 boda iz 18 utakmica, dok su na prva dva mjesta Acqua e Sapone sa 41 bodom iz 17 utakmica i Pesaro sa 40 bodova iz 18 utakmica. Kuraja je odradio tek jedan trening s novom momčadi nakon šton je napustio redove Saviatesta Mantove, te nije ulazio u igru. Priliku za to imat će u subotu, 13. veljače, kad je prvoligaš sa Sicilije gost Colomax Pescare, koji je s 15 bodova iz 18 utakmica na jedanaestom mjestu u konkurenciji 14 klubova.

Saviatesta Mantova bila je gost Came Dosson, vodila sa 4:1, ali na kraju osvojila samo bod (4:4). Ante Daničić nije igrao zbog ozljede momčad iuz Mantove za koju je dva pogotka postigao Širokobriježanin Mirko Hrkač, reprezentativac BiH i bivši igrač Squarea (Blago Gašpar, također Širokobriježanin i također bivši igrač Squarea, napustio je Saviatesta Mantovu te potpisao za Hercegovinu iz Širokog Brijega). Saviatesta Mantova, koja ne zna za pobjedu zadnja četiri kola, koja je dobila samo jednu od zadnjih jedanaest utakmica, nalazi se s 18 bodova iz 18 utakmica na desetom mjestu. Daničić, Hrkač i ekipa u subotu, 13. veljače, dočekuju Signor Prestito.

ŠPANJOLSKA Dario Marinović je s Jimbee Cartageom preuzeo vodstvo u najjačoj ligi svijeta. Sa 6:2 je pobjeđenm u gostima fenjeraš, momčad O'Parrulo. Momčad iz Cartagene ima 39 bodova, bod više od Levantea. Treća Palma Futsal ima dva boda manje i odigranu utakmicu više, četvrta je Barcelona s 32 boda. I aktualni europski prvak je odigrao utakmicu više od Marinovića i ekipe, koja je nanizala četiri pobjede od kojih tri u gostima, dobila deset od posljednjih dvanaest utakmica...

U subotu, 13. veljače, Jimbee Cartagena dočekuje Barcelonu. U prvom dijelu sezone, u Blaugrani, 13. listopada bilo je 2:2. Marinović je pogotkom potpisao konačni rezultat.

23. travanj 2024 17:25