StoryEditorOCM
OstaloAMERIČKI NOGOMET |

PRVAK OVAJ PUT ZA NIJANSU BOLJI I MALO SRETNIJI Dubrovnik Sharks i dalje na vrhu prvenstvene tablice

Piše Tonči Vlašić
25. travnja 2021. - 20:58

S dvije pobjede u isto toliko nastupa otvorili su novu sezonu. Dobili su između ostalog i Split Sea Wolvese, branitelja naslova, koji ih je čekao i na startu drugog turnira Hrvatske flag football lige, koji se igrao u Zagrebu. U Bjelovaru je bilo 35:19 za Dubrovnik Sharks, a sad u Zagrebu, nakon velike borbe, 47:38 za ekipu iz Splita.

Odlična utakmica, ali ovaj put su za nijansu bolji i malo sretniji bili Splićani - istaknli su iz dubrovačkog kliuba, koji je na prvom turniru svladao i Bjelovar Greenhornse sa 47:13, dok je u Zagrebu bio uspješni od Osijeka, i to uvjerljivo, 45:20, te je i dalje na vrhu prvenstvene tablice.

Ukupno je pet klubova ove sezone u Hrvatskoj flag football ligi. Sharksi se još nisu ogledali protiv Zagreba. Protiv svakog suparnika igrat će po dva puta. Razlika je u odnosu na prethodne sezone - nema Final foura, koji se igrao po klasičnom kup sustavu, u polufinale prvi protiv četvrtog iz lige, a drugi protiv trećeg, već će ove sezone bit završni turnir s najbolja tri sastava ligaškog dijela, a na tom završnom turniru će se igrati svatko sa svakim. Domaćin završnog turnira bit će pobjednik ligaškog dijela.

image
Hrvatska flag football liga
Joško Ponoš/Cropix

Dubrovnik Sharks je u Zagrebu igrao u sastavu: Lujo Domaćin, Marko Miletić, Luka Stanišić, Luka Kordić, Lukša Miletić, Marin Savinović, Antonio Jogunica, Đino Bebić, Filip Deak, Tibor Malkić, Toni Regjo, Bruno Soldo, Maroje Zec i Otton Roca. Nedostajali su igrač Mato Grljević i kondicijski trener Vedad Đugum.

Treći turnir igra se u Dubrovniku u nedjelju, 2. svibnja. 

25. travanj 2024 09:17