StoryEditor
OstaloGRAD DUBROVNIK |

PRIJEM ZA JUDO KLUB DUBROVNIK 1966. Mato Franković i Jelka Tepšić čestitali judokama, trenerima i upravi na posljednjim uspjesima

Piše Tonči Vlašić
4. lipnja 2021. - 11:55
Gradonačelnik Mato Franković i zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić čestitali su Judo klubu Dubrovnik 1966. na posljednjim uspjesimaTonči Vlašić

Mato Franković i Jelka Tepšić čestitali su u ime Grada Dubrovnika Judo klubu Dubrovnik 1966. na posljednjim uspjesima, a njih je bilo i na kadetskom, i na juniorskom državnom prvenstvu, koja su održana krajem svibnja.

Josip Bulić je državni juniorski prvak, Šejla Škaljić i Marko Prkačin su državni kadetski doprvaci, dok je Ivan Hezonja izborio broncu na kadetskom. Čestitke su dobili i njihovi treneri, Mateo Semiz, te Stjepo Roko, koji nije bio nazočan prijemu, te uprava kluba, a došla je u najjačem sastavu, Klara Mitrović, Frano Stjepović i Igor Janković.

Bulić, Škaljić, Prkačin i Hezonja su s ukupno deset pobjeda na tatamiju dvorane u Sutlinskim vrelima u Zagrebu, gdje su održana oba prvenstva, izborili pobjedničko postolje, Bulić i Prkačin s po tri pobjede, a Škaljić i Hezonja s po dvije. Spomenuti kvartet je tako nastavio niz uspjeha Dubrovnika 1966. na državnim prvenstvima, koji traje, i traje.

Zatim, tu su uspjesi i na međunarodnim natjecanjima. Članovi Dubrovnika 1966. su gotovo svake godine sudionici europskih i svjetskih prvenstava. Plus, tu je i uspješna organizacija Europskog seniorskog kupa, koji se održava pod pokroviteljstvom Grada Dubrovnika... 

- Brojni su dvoranski sportovi Grada u posljednje vrijeme ostvarili jako dobre nagrade i priznanja. To dokazuje koliki zapravo napor i trud ulažu dubrovački sportaši i koliko uistinu vrijede - istaknuo je Franković, te dodao kako će Grad Dubrovnik nastaviti kontinuirano ulagati u razvoj dvoranskih sportova, kako bi se u potpunosti ispunili zahtjevi ovog sportskog segmenta i omogućio daljnji razvoj sportaša i sportašica, koji trebaju adekvatne uvjete za svakodnevne treninge.

- S terminima, koje ćemo imati u dvorani za borilačke sportove u Gospinom polju, te u Mokošici, vjerujem kako ćemo nastaviti ostvarivati još bolje rezultate. Hvala Gradu Dubrovniku i na pomoći u organizaciji jednog od dva najjača međunarodna judo turnira u Hrvatskoj - istaknuo je Stjepović. 

Ostat će zapisano kako je ovo bio prvi prijem sportaša u novom mandatu Mata Frankovića i Jelke Tepšić.

19. lipanj 2021 16:37