StoryEditorOCM
OstaloBRIDŽ

POTVRDILI MJESTO MEĐU NAJBOLJIMA Celtic bar Belfast je Prva liga!

Piše Tonči Vlašić
24. veljače 2020. - 19:09
Bridž klub Dubrovnik će i četvrtu godinu uzastopno imati prvoligaša. Njegov tim Celtic bar Belfast zauzeo je deseto mjesto te tako izborio ostanak među najboljima. Na završnom turniru lige za ostanak, koji je odigran u Zagrebu, ostvario je jednu pobjedu i četiri poraza, međutim, ni ta jedna pobjeda mu na kraju nije trebala budući je još ranije osigurao najvažnije. Već na prvom od dva turnira Lige za ostanak pobjegao je od posljednja dva mjesta, koja vode u niži rang (u odnosu na prošlu godinu osvojio je čak 25 posto više bodova), te su na kraju, posljednjem drugom turniru, priliku za nastup, ističe se u izvješću dubrovačkog kluba s natjecanja u Zagrebu, dobili i 'igrači s klupe', koji su dotad ostvarili manje nastupa.

Ostat će upisano kako su ostanak među najboljima Celtic baru Belfast osigurali svojim igrama Zdenko Stanković, Ante Mijić, Joško Đilović, Velibor Puzović, Đivo Tikvica, Andrija Martić i Ivica Obad.

Liga za prvaka još nije završena. Prvih šest imaju odraditi još jedan turnir. Trenutno je vodeći tim JT1 iz Zagreba. Tim JT5 i Rijeka 1 su ostali na začelju Lige za ostanak, iza leđa tim Celtic bara Belfast, te su ispali u niži rang, Hrvatsku 'B' ligu.
20. travanj 2024 15:18