StoryEditorOCM
OstaloSTOLNI TENIS |

‘PITURI‘ U PRVOJ KOD KUĆE BEZ GREŠKE Dvojica posao odradila za 34 minute, a Tomislav Japec se na kraju nije trebao ni zagrijavati...

Piše Tonči Vlašić
10. listopada 2021. - 15:43

Filip Čipin i Miho Simović su skupa za samo 34 minute odradili svoj posao, naravno uspješno, u Gospinom polju protiv zadarskog Donata. Čipin je dobio Antonija Goju s 3:0, a Simović istim rezultatom Ante Ražđova. Nakon toga je preostali treći zadarski reket, Tomislav Zubčić, predao meč Tomislavu Japecu, te je Libertas Marinkolor stigao do nove 3:0 pobjede u HEP Hrvatskoj super lige.

Prvak ne staje. Prošle sezone bez poraza, 22/0, bez poraza i u (n)ovoj sezoni u najvećem rangu. Na startu je bio bolji u Splitu od istoimenog domaćina s 3:0, sad bolji istim rezultatom i od Donata uz napomenu kako je odgođen prvi susret drugog kruga protiv Zagreba u Gospinom polju, koji se trebao igrati u subotu, 9. listopada.

- Zbog nastupa u prvom krugu Europa Cupa, igramo na turniru skupine 'D' u Linzu od 21. do 23 listopada, naša prva momčad će treći krug HEP Superlige odigrati unaprijed tj. već sljedeći vikend – istaknuo je Damir Gleđ, tajnik Stolnoteniskog kluba Libertas Marinkolor.

U trećem krugu Simović, Čipin i Japec igraju u subotu, 16. listopada, u Čakovcu s novim članom najvećeg ranga, MSTC Čakovec, a dan poslije, u nedjelju, 17. listopada, čeka ih u Varaždinu ogled protiv doprvaka, StaRR-a.

20. travanj 2024 03:18