StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET |

PALI, TELEVIZIJU Drugi čin četvrtfinala: Može li Square protiv prvaka Olmissuma izboriti majstoricu, Arena sport 1 uživo iz Gospina polja od 20 sati

Piše Tonči Vlašić
23. travnja 2021. - 10:46

Dvije pobjede su potrebne za plasman u polufinale doigravanja za prvaka Hrvatske. Olmissum je dobio prvu kod kuće 2:0 protiv Squarea. Može li Square večeras u Gospinom polju uzvratiti, te izboriti majstoricu? U ligaškom dijelu je bilo 1:1 u pobjedama. Square je s 3:1 slavio kod kuće, a u Omišu je Olmissum do pobjede stigao preokretom. Vodio je Squarea s 2:0, Olmissum je slavio s 3:2, i to je za pobjedu pogodio doslovno sa zvukom sirene. 

Olmissum je aktualni prvak, Olmissum je osvojio Superkup ove sezone, osvojio je i Kup Hrvatske, igrao dobro u europskoj Ligi prvaka, zatim bio je najbolji u ligaškom dijelu sezone, i to uvjerljivo, ali ako ga je itko namučio za bodove, a na kraju ga je i dobio, bio je to baš Square, koji je izbjegao posljednje dvije pozicije, uzeo osmu, izborio najvažnije - ostanak, a samim time i nastup u doigravanju za prvaka. 

I eto ga, tuče se s prvakom za polufinale. Nije prvak lako stigao do pobjede u prvoj utakmici četvrtfinala iako je Square bio bez Harona Džankovića. Zoran Primić je bio odličan na vratima, ostali na čelu s Gordanom Duvančićem i Hrvojem Cvjetkovićem su se bacali na glavu u obrani. Square je na kraju imao prilike zatresti mrežu domaćina, ali tad je sjajan bio Žarko Luketin, vratar Olmissuma. 

Televizija Arena sport na svom prvom programu izravno prenosi drugu utakmicu četvrtfinala između Squarea i Olmissuma, koja se igra ovog petka, 23. travnja, u Gospinom polju s početkom u 20 sati. Iza 21 sat ćemo dobiti odgovor na pitanje je li kraj sezone za Square ili će 'crveno plavi' imati početkom idućeg tjedna novu priliku u Omišu iznenaditi prvaka?

25. travanj 2024 08:08