StoryEditorOCM
OstaloTURNIR NA MALE BARE U GRUŽU

Ostalo još finale, Matej Vidak sjajan u utakmici za broncu, te je sastav koji je polufinale izborio sa stopostotnim učinkom ostao na kraju praznih ruku

Piše Tonči Vlašić
1. kolovoza 2022. - 21:35

Ekipa Hajduk Mokošica je zauzela treće mjesto na turniru Dubrovnik kup na male bare, a Teča United je četvrta. Ogled za broncu, kojim je otvoren posljednji radni dan turnira, završio je 5:4 pobjedom sastava iz Mokošice u kojem je prvo ime te predzadnje utakmice turnira bio Matej Vidak, tri njegova pogotka, treći sredinom nastavka za vodstvo 5:1, a čijem su uspjehu doprinijeli još Tin Vidak, Domagoj Ljubišić, Robert Redžepaj, Marin Zvono i Bruno Grcić. Redžepaj je pogodio za 1:0, a Grcić za 4:1. 

image

Hajduk Mokošica - bronca Dubrovnik kupa 2022.

Tonći Vlašić/

U devet utakmica četiri pobjede, četiri remija i poraz u polufinalu od Medvjedića dobra srca je učinak Hajduk Mokošice. S druge strane Teča United je do polufinala stigla dobivši svih sedam utakmica, ali na kraju poraz od Atalante Bergamo u polufinalu, sad i od Hajduka Mokošica, te su Petar Šanje, Petar Šeparović, Josip Tomičić, Matej Perović, Dominik Gustin, Mihael Ivaniš, Mateo Brbora, Maro Knežević, Martin Oreč, Ante Oreč i Ivo Šuperak ostali bez medalje. 

image

Teča United - četvrto mjesto

Tonći Vlašić/

Tomičić je bio trostruki strijelac u utakmici za treće mjesto, a jednom je mrežu Hajduk Mokošica pogodio Perović, koji se, kao i Matej Vidak, izjednačio s Marinom Matićem iz Caffe bar Exotic Neum na vrhu liste strijelaca.

- S obzirom na pravilo, gleda se tko je odigrao manje utakmica kad je nekoliko igrača s istim učinkom, Matić je u ovom trenutku i dalje prvi strijelac turnira. Ostalo je još finale, a od igrača koji igraju posljednju utakmicu najefikasniji je Josip Nebergoj, igrač Medvjedića dobra srca. Zatim, Antonio Konsuo (Medvjedići dobrog srca), Filip Kurbelašvili (Atalanata Bergamo) i Ivan Gavrilica (Atalanata Bergamo) su postigli po četiri – istaknuli su Stjepo Roko i Tomo Sjekavica, članovi organizacijskog odbora Dubrovnik kupa. 

image

Antonio Grkeš, voditelj Teča Uniteda

Tonči Vlašić/

Finale između Atalante Bergamo i Medvjedića dobra srca počinje u 22 sata. Kvartet najboljih je već plasmanom u polufinale ostvario svoj najveći uspjeh na Dubrovnik kupu. 

23. travanj 2024 11:22