StoryEditorOCM
OstaloDRUGA HRVATSKA MALONOGOMETNA LIGA - JUG

OMBLA, SJEDI PET Pet komada, pet komada, to je naša nada!

3. studenog 2019. - 23:31
Peto kolo je bilo za Omblu za pet. S 5:0 je ispratila Konobu Tomić. Mateo Vodopić je prvi pogodio u 14. minuti, potom još jednom, i to u drugoj minuti nastavka za 2:0. Jedanaest minuta poslije, a sedam minuta prije kraja mrežu gostiju zatresao je i Antun Bačić, a Pero Ševo je s dva pogotka - za 4:0 je pogodio u 36., a za 5:0 u 37. minuti - potvrdio je uspjeh drugoligaša iz Mokošice.

Ombla je sad na devet bodova nakon 5. kola u južnoj skupini Druge hrvatske lige. Podsjetnik, novak u drugom razredu je s dvije pobjede otvorio prvenstvo. Dobio je prvo sa 4:1 Bačvice usred Splita, a nakon toga s 1:0 Jezera kod kuće. Potom je na dva gostovanja u nizu ostao praznih ruku iako je u svakoj imao prilike za nešto više, izbjeći poraz te uzeti bod(ove). Ipak, Šibenik 1983. i Murter su slavili s 5:3 odnosno 2:1. Sad je upisala treću pobjedu, a do nje je stigla u sastavu Marko Ilić, Antonio Drašković, Antonio Noković, Hrvoje Bogdanović, Dominik Gustin, Matija Zore, Ante Franković, Adriano Darrer, Antun Bačić, Pero Ševo, Frano Vlahušić, Borna Tikvica, Andro Drašković i Mateo Vodopić.

Ombla je u 6. kolu gost Hajduka, koji ima pobjedu i četiri poraza te se nalazi na pretposljednjem, jedanaestom mjestu. Samo su slabiji Mejaši, koji su izgubili svih pet utakmica. Upravo su Mejaši idući gost Omble u dvorani Osnovne škole Mokošica.

Utakmice 6. kola igraju se 9. ili 10. studenog, a 7. kola 23. ili 24. studenog. Nitko nema u ligi stopostotni učinak...
 
24. travanj 2024 21:03