StoryEditorOCM
OstaloTURNIR NA MALE BARE U GRUŽU

Medvjedići dobra srca osvojili sve, i srca navijača, i turnir Dubrovnik kup, dobili osam od devet utakmica, niti jednu nisu izgubili!

Piše Tonči Vlašić
1. kolovoza 2022. - 23:56

Marin Rožanković je 'letio' zrakom, našao se najmlađi član prvo na rukama suigrača, a zatim navijača. Srđan Benić mu je predao pokal za prvo mjesto, podijelio je zatim zlatne medalje. Roža(nković) je zaigrao na kraju finala, Medvjedići dobra srca su imala velikih 3:0 protiv Atalante Bergamo. Nije se u tih posljednjih dvadesetak sekundi utakmice mijenjao rezultat, ali i da jest, ne bi ime pobjednika.

Haron Džanković ne voli neizvjesna finala, draže mu je ovako – uvjerljivo. Postigao je prvi pogodak u finalu. Josip Nebergoj je nekoliko utakmica odigrao sjajno, takav je bio i u finalu, pogađao je za 2:0 i 3:0, te je olakšao posao organizatoru kad je trebao odlučiti tko je najbolji igrač turnira.

I prije nego je otkriveno tko je najbolji igrač, njegovi suigrači su se okrenuli prema njemu. Zasluženo je nagrada završila u rukama Nebergoja. Sudeći prema podršci tijekom finala, Medvjedići dobra srca su tijekom turnira osvojili srca mnogih. Većina na tribinama je bila uz njih, radovala se skupa s njima.

image

Josipu Nebergoju (Medvjedići dobra srca) nagradu za najboljeg igrača uručio je Bartul Vukojević, bivši igrač i trener Squarea, nekadašnji hrvatski reprezentativac, koji je dugi niz godina sudio s Božidarom Bobom Butiganom utakmice Dubrovnik kupa

Tonči Vlašić/

Medvjedići dobra srca su novo ime, koje će se upisati na zid igrališta Osnovne škole Ivana Gundulića. Ispred njihovog imena stajat će godina 2022.

Na kraju su kameni prijelazni pokal, težak više od 11 kilograma, te pokal u trajno vlasništvo našli u rukama Katarine Čagalj i Matee Beletić, sestara pokojnog Andra Zarača, koji je skupa s većinom igrača ekipe Medvjedića dobra srca igrao godinama na (malo)nogometnim turnirima. I ovaj put su na teren Marko Beletić, Lovro Miletić, Josip Nebergoj, Ivan Vuknić, Kaim i Haron Džanković, Antonio Konsuo, Marin Rožanković i Miho Haklička istrčali u majicama sa slikom svog Andra.

image

Medvjedići dobra srca (Srđan Benić im je uručio nagrade)

Tonči Vlašić/
image

Katarina Čagalj i Matea Beletić s trofejima

Tonči Vlašić/

VELIKO FINALE

Atalanta Bergamo - Medvjedići dobra srca 0:3

Suci: Lukša Gleđ i Maroje Kokanović

Strijelci: 0:1 Haron Džanković, 0:2 Josip Nebergoj, 0:3 Josip Nebergoj

ATALANTA BERGAMO: Hrvoje Bogdanović, Filip Kurbelašvili, Ivan Gavrilica, Antonio Noković, Hrvoje Mamuzić, Ivan Ljubišić, Ivan Memunić, Ivan Pranjić, Frano Vlahušić. Voditelj: Marin Kovačić 'Kova'.

MEDVJEDIĆI DOBRA SRCA: Marko Beletić, Lovro Miletić, Josip Nebergoj, Ivan Vuknić, Kaim Džanković, Haron Džanković, Antonio Konsuo, Marin Rožanković, Miho Haklička.

Medvjedići dobra srca su turnir osvojili bez poraza. Osam pobjeda i jedan remi u devet utakmica. Atalanta Bergamo je nakon pet pobjeda i dva remija upisala prvi poraz. Hajduk Mokošica je treća, Teča United četvrta. Marin Matić iz Caffe bar Exotic Neum će preuzeti nagradu za najboljeg strijelaca turnira...

MARO, GORANE, POČIVAJTE U MIRU

Uoči početka finala minutom šutnje odana je počast iznenada preminulom MMA borcu Maru Peraku i tragično nastradalom vatrogascu Goranu Komlencu. Obojica su nas napustila prerano, u 42. godini života.

Prije više od mjesec dana krenuo je Dubrovnik kup. Prvi radni dan je bio 25. lipnja, a turnir je zaključen 1. kolovoza. Utrku za naslovom počelo je 59 ekipa...

18. travanj 2024 13:18