StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET |

MARINOVIĆU NOVA TRI BODA U ŠPANJOLSKOJ Daničić i Kuraja opet slavili u Italiji, a Danac opet pogodio!

Piše Tonči Vlašić
17. listopada 2020. - 20:44
Nova, druga pobjeda Saviatesta Mantove u talijanskom prvenstvu, i opet je mrežu suparnika pogađao Dubrovčanin Ante Daničić. Nakon što je 'zakucao' prvaka Italservice Pesaro u njegovom domu na startu nove sezone, postigao tri pogotka u pobjedi 4:2, sad je u uspjehu 3:1 kod kuće protiv Meta Catanie Bricocity potpisao pogodak za vodstvo 2:0.

Zanimljivo, u ogledu dva brata Sutona (Luka igra za Saviatesta Mantovu, a Josip za Meta Cataniu Bricocity), prvo je u utakmici pogodio Luka Suton, i to u 10. minuti. Potom, minutu poslije, strijelac za 2:0 vodstvo domaćina bio je kapetan Daničić. Gosti su u 13. minuti nastavka prepolovili prednost momčadi trenera Frane Despotovića, koja je pobjedu potvrdila 64 sekunde prije kraja (Leonardo Micheletto).

Tako je Saviatesta Mantova za koju još jedan 'mali' iz Gospina polja, Marko Kuraja, te još dva bivša igrača Squarea, Mirko Hrkač i Blago Gašpar, uzela na startu svih šest bodova, a Meta Catania Bricocity je bez boda.

U 3. kolu Daničić, Kuraja i ekipa idu u goste Sandro Abate Avelinu.

Pobjedu je u 4. kolu španjolskog prvenstva, u najjačoj ligi svijeta, ostvario i Dubrovčanin Dario Marinović u dresu Jimbee Cartagene, koja je sa 6:3 dobila kod kuće FS Peniscola RehabMedic. Jimbee Cartagena ima 7 bodova. Nakon  startnog poraza u gostima, dobila je obje utakmice kod kuće, te osvojila bod u Barceloni protiv Barcelone, prvaka Europe, i to je Marinović bio strijelac u posljednjoj minuti za konačnih 2:2. 

U 5. kolu Marinović je gost Palme Futsal, koja ima također 7 bodova, ali i utakmicu manje.
19. travanj 2024 23:40