StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET |

LIJEPA VIJEST IZ ITALIJE Mantova dobila u gostima, u prvih pet Ante Daničić i Marko Kuraja, i na kraju su obojica tresla mrežu domaćina!

Piše Tonči Vlašić
12. prosinca 2020. - 22:48
Peta utakmica Saviatesta Mantove u talijanskom prvenstvu ove sezone, isto toliko ih nije odigrala zbog korone, a od pet odigranih utakmica ova je bila četvrta utakmica u gostima gdje je ostvarila drugu pobjedu, a ukupno treću. U 1. kolu je dobila sa 4:2 prvaka Pesaro u njegovom domu, a potom u jedinoj utakmici do danas kod kuće Cataniu s 3:1.

Sad su u 10. kolu bili je bolja sa 6:3 (k)od Lido di Ostia. Obojica Dubrovčana, igrača poniklih u Squarea, Marko Kuraja i Ante Daničić, našli su se u startnih pet Mantove. Na kraju su obojica tresla mrežu domaćina. Kuraja, kojem je to drugi prvenstveni pogodak, bio je strijelac u 30. minuti za vodstvo 2:1, dok je Daničić pogodio u 36. minuti za vodstvo 4:3.

Daničiću, koji je kapetan Saviatesta Mantove, to je bio šesti pogodak ove sezone te je najbolji strijelac svoje momčadi.

Saviatesta Mantova je s 9 bodova osma u konkurenciji 14 klubova, ali najmanje tri, a zatim četiri i pet utakmica je odigrala manje od sastava koji su bolje plasirani. Vodi Acqua e Sapone sa stopostotnim učinkom (24 boda / 8 utakmica), Pesaro je drugi sa 17 bodova iz 8 utakmica, treći Feldi Eboli ima 16 bodova iz 10 utakmica... 
24. travanj 2024 12:39