StoryEditorOCM
OstaloALISTAIR OVEREEM |

LEGENDARNI NIZOZEMSKI MMA BORAC KOD EKIPE ZA PET Nova fotografija velikog sportaša na zidu Fizikalne terepije Stijepo Jarak

Piše Tonči Vlašić
9. srpnja 2020. - 00:57
Ruža Dilber, Đorđo Petronio, Josip Soko, Kristina Čaveliš, Petra Mastilica i Stijepo Jarak s Alistarom Overeemom, legendarnim nizozemskim MMA borcem
Napravio je Alistair Overeem, legendarni nizozemski MMA borac, đir po gradu. Već par dana je na odmoru u Dubrovniku, ali tko je vidio samo odmarati te je u srijedu bio na treningu u prostorijama Ultimate fight kluba Gladiator sa čijim se članovima družio i večer prije. Popričao je između ostalog s Marom Perakom, koji se može pohvaliti kako je sa svojom ekipom ugostio posljednjih nekoliko godina još poznatih imena iz svijeta borilačkih vještina, prije svega mislimo na nadaleko poznatog Boba Sappa i Ricca Rodrigueza (obojica su nastupila na Noći Gladiatora, a nakon nastupa potonjeg dubrovačka priredba se mogla pohvaliti kako je prva u Hrvatskoj ugostila borca koji je u karijeri osvajao naslov UFC prvaka).

Overeem je nakon treninga na Medarevu, u dvorani u kojoj su rasli jedni od najboljih hrvatskih boraca (Ante Delija, Antun Račić, braća Perak, Maro i Kristijan...), skoknuo i bio pod paskom ekipe Fizikalne terapije Stijepo Jarak, koja već više od deset godina, pogotovo njezin prvi čovjek, surađuje između ostalih s brojnim uspješnim hrvatskim sportašima, i ne samo hrvatskim, te im pomaže riješiti probleme (ozljede).

Kao što je na Stradunu, te po gradu, pozitivno odgovorio na svaku zamolbu za zajedničkom fotografijom, tako se Overeem, taj sjajni MMA borac, svjetski poznato lice, slikao nakon terapije i s ekipom za pet Fizikalne terepije Stijepo Jarak čije zidove prostorija u Domu zdravlja od prije krase slike Marina Čilića, Luke Modrića, Gorana Ivaniševića, Ante Tomića, Bojana Bogdanovića, Srđana Lakića, Roka Ukića i inih drugih, ali i njihovi dresovi s posvetama. Ubuduće će tako biti i sa slikom 40-godišnjeg Overeema, koji je ovo ljeto izabrao naš grad za jednu od stanica svog odmora.
19. travanj 2024 07:34