StoryEditorOCM
OstaloSTOLNI TENIS |

KUP HRVATSKE Ploče poklonile ‘Piturima‘ majicu ‘Kup je naš‘, Libertas Marinkolor četvrti put u četvrtom izdanju natjecanja među četiri najbolja!

Piše Tonči Vlašić
26. lipnja 2020. - 20:02
Libertas Marinkolor je kao 'gost' u svom domu dobio Ploče s 3:0 te se plasirao na završni turnir četvrtog izdanja Kupa Hrvatske, koji će se igrati 11. i 12. srpnja u Zagrebu. 'Pituri', dvostruki pobjednici (2017. i 2018.) te finalisti prošle sezone, pridužili su se na završnom turniru osječkom Vodovodu, varaždinskom StaRR-u te branitelju naslova, GSTK Zagreb, koji je domaćin Final foura.

Vodovod je kao gost u četvrtfinalu dobio s 3:2 Vrsar, StaRR, aktualni prvak, bez igre Mladost iz Petrinje, dok je GSTK Zagreb u četvrtfinalu savladao s 3:1 Samobor.

image
Četvrtfinale Kupa Hrvatske: Ploče - Libertas Marinkolor 0:3 foto: Tonći Plazibat/HANZA Media


Libertas Marinkolor je uspjeh protiv Ploča izborio u sastavu: Marko Venier, Miho Simović i Ante Jupek. Venier je savladao s 3:0 Zorana Šutića, Simović istim rezultatom Orlanda Glamuzinu, a Jupek s 3:2 Juru Volarevića. Peti seti 11:9 za 'Pitura'. Meč, koji je pošivajući preporuke HZJZ okupio u maloj dvorani Gospina polja 19 osoba, računajući natjecatelje, tehničko osloblje, predstavnike medija i gledatelje, trajao je 57 minuta. Zanimljivo, Pločani su napravili posebne majice za nastup u Dubrovniku. Na njima su otisnuli između ostalog 'Kup je naš'. Poklonili su majice i Libertas Marinkoloru te mu poželjeli sreću na završnom turniru.

image
Zoran Šutić (Ploče) foto: Tonći Plazibat/HANZA Media

image
Pločani su, a ne 'Pituri', otisnuli majice s natpisom: 'Kup je naš', te poklonili jednu Nikoli Magi, navijaču Libertas Marinkolora foto: Tonći Plazibat/HANZA Media

image
Jure Volarević (Ploče) foto: Tonći Plazibat/HANZA Media


Prije početka meča minutom šutnje odana je počast Siniši Bačiću, iznenada preminulom tajniku Malonogometnog kluba Square, tehniku hrvatske malonogometne reprezentacije i načelniku Upravnih poslova Policijske uprave Dubrovačko-neretvanske.
 
19. travanj 2024 06:12