StoryEditorOCM
OstaloTREĆI TURNIR |

JUNIORSKO PRVENSTVO HRVATSKE Square protiv Vrgorca propustio priliku za novu pobjedu, uzeo bod, a potom čestitao Makaranima

Piše Tonči Vlašić
1. ožujka 2021. - 09:59
Juniorsko PH - jug, podskupina 3: Square i Vrgorac na prvom turniru u Gospinom polju odigrali su bez pobjednika foto: Tonči Vlašić

Square je na trećem turniru podskupine 3 južne skupine Prvenstva Hrvatske, koji je odigran u Omišu, osvojio novi bod. Odigrao je 1:1 s Vrgorcem, a u drugoj utakmici izgubio od Novo vrijeme Apfel sa 7:1 te nakon šest utakmica ima pobjedu, dva remija i tri poraza.

- U prvoj utakmici protiv do tad neporaženog Vrgorca smo vodili pogotkom Roka Mikulandre sve do četiri minute prije kraja. Šteta, imali smo prilike za otići na 2:0. Ipak, uspjeli smo na kraju i u drugom susretu protiv njih izvući bod. U Gospinom polju je bilo 3:3 na prvom turniru. U drugom susretu moramo čestitati na pobjedi Makaranima. Dobili smo ih na drugom turniru u njihovoj dvorani s 3:2, a sad su oni u Omišu bili dosta bolji. Vjerujem kako na kraju ne bi bila tolika razlika da se nismo odlučili pružiti priliku svima, te su većim dijelom druge utakmice igrali kadeti, naši najmlađi igrači, koji, unatoč na kraju visokom porazu, nisu bili loši. Naprotiv, pohvalio bi ih za prikazano – istaknuo je Damjan Šulić, trener juniora Squarea.

image
Damjan Šulić, trener juniora foto: Tonči Vlašić

U druge dvije utakmice Olmissum, domaćin trećeg turnira, bio je uspješan, a kako je u 6. kolu s 3:0 Vrgorac, sad je jedini bez poraza.

- Olmissum je potvrdio kako je najbolja momčad naše podskupine. Sa 6:1 su dobili u prvoj utakmici trećeg turnira Novo Vrijeme Apfel. Bez poraza su, a slavili su u pet od šest utakmica. Budući samo pobjednik podskupine ide dalje, sve je u našoj podskupini jasno. Iz tog razloga ćemo i u preostalim utakmicama pružiti priliku svim igračima, opet će i kadeti imati priliku skupljati iskustvo protiv starijih – dodao je Šulić.

Na turniru u Omišu za Square su igrali Ivan Daničić Kačić, Jeronim Kovačević, Antonio Benussi, Đino Peškura, Borna Brčić, Petar Prce, Orsat Klečak, Roko Mikulandra, Niko Zrilić, Ivo Jovanović i Ivo Matić.

Poredak: 1. Olmissum 16 bodova / 6 utakmica (29:7), 2. Vrgorac 7 bodova / 6 utakmica (13:13), 3. Square 5 bodova / 6 utakmica (11:29), 4. Novo vrijeme Apfel 4 boda / 6 utakmica (17:21).

Domaćin četvrtog turnira je Vrgorac.

25. travanj 2024 03:47