StoryEditor
OstaloBOĆANJE

JUNIORSKO PRVENSTVO HRVATSKE Lani treći, sad četvrti, ali opet je bronca oko vrata!

25. travnja 2019. - 19:50
Prošle godine treći, a sad četvrti, međutim, opet se reprezentacija Boćarskog saveza Dubrovačko neretvanske županije vratila sa završnice juniorskog prvenstva Hrvatske s brončanom medaljom. Nakon što je u polufinalu izgubila od ekipe Sveti Jakov Jadranovo, na kraju je poražena i u utakmici za treće mjesto, i to od reprezentacije Boćarskog saveza Splitsko-dalmatinske županije, domaćina završnice, i to u pripetavanju s 2:1. 

Podsjetnik, reprezentacija Boćarskog saveza Dubrovačko neretvanske županije bila je najbolja u južnoj skupini te se izravno plasirala među četiri najbolje momčadi u državi. Već tada je osigurala u najgorem slučaju broncu. Uoči nastupa na završnom turniru se nadala kako će izboriti finale, ali nije uspjela. Međutim, opet ima medalju. Broncu su pod vodstvom Markice Dodiga i Luka Hendića osvojili: Stijepo Batinić, Marko Batinić, Matko Pendo, Dario Dujmović, Vjeko Haićman, Luka Gašpar (na slici), Karmelo Vučković, Marko Gašpar i Matej Vukanović.

Za naslov prvaka igraju dvije momčadi sjeverne skupine, Pazin i Sveti Jakov Jadranovo. Pazin je bio pobjednik sjeverne skupine, a u polufinalu je savladao reprezentaciju Boćarskog saveza Splitsko-dalmatinske županije, i to u pripetavanju.

Juniorska reprezentacija Boćarskog saveza Dubrovačko neretvanske županije je u zadnje dvije sezone vlasnik tri medalje. Prošle sezone je osvojila srebro u Kupu Hrvatske. 
loading...

Izdvojeno

11. srpanj 2020 18:13