StoryEditorOCM
OstaloPLJESAK PRVACIMA

Jugaši čestitali košarkašicama Raguse, stolnotenisačima Libertas Marinkolora i malim vaterpolistima Cavtata, te poželjeli da i njima peti mjesec bude za pet!

Piše Tonči Vlašić
17. svibnja 2022. - 19:36
Pljeskalo se košarkašicama Raguse, stolnotenisačima Libertas Marinkolora i malim vaterpolistima Cavtata. Cvijeće i poklon u ime Vaterpolskog kluba Jug Adriatic osiguranje uručio im je sportski direktor Ognjen Kržić, četverostruki europski klupski prvak, te olimpijski doprvak iz Atlante 1996. godineBožo Radić/Cropix/

Prekrasna slika u poluvremenu utakmice, između druge i treće četvrtine druge finalne utakmice doigravanja za vaterpolskog prvaka Hrvatske između Jug Adriatic osiguranja i splitskog Jadrana.

Zapljeskalo se u Gružu prvacima. Gosti Jugaša su bili seniorke Ženskog košarkaškog kluba Ragusa, seniori Stolnoteniskog kluba Libertas Marinkolor i nade Vaterpolskog kluba Cavtat – svi oni su podigli proteklih dana pokale prvaka Hrvatske. 

Čestitao im je cvijećem i poklonima Vaterpolski klub Jug Adriatic osiguranja, koji se nada kako će i njima peti mjesec 2022. godine, kao i njima, biti za pet!

22. travanj 2024 15:47