StoryEditorOCM
OstaloPRVA HRVATSKA LIGA ODBOJKAŠICA

JEDAN PORAZ VIŠE, ALI I JEDAN BOD VIŠE Dubrovnik zastao nadomak uspona na Veli Vrh

2. studenog 2019. - 22:43
Veli Vrh je stigao do druge pobjede, a ne Dubrovnik, međutim, ekipa trenerica Mirjane Vreće i Marine Radić nije ostala praznih ruku u Puli. Osvojila je bod budući je izgubila s 3:2. Taj bod je upisala na svoj konto već nakon trećeg seta, kojeg je dobila s 25:23 te povela s 2:1 u setovima. Potom se u četvrtom setu borila za još dva boda, ali nije uspjela, kao ni na kraju u petom setu kad je ulog bio drugi bod.

Dubrovnik je dobio prvi set s 25:17. Veli Vrh je bio uvjerljiv u drugom (25:11). U četvrtom setu 25:18 za domaćina, koji je dobio peti odlučujući set s 15:8. Dubrovnik je bod kod Velog Vrha izborio u sastavu: Anđela Čuljak, Mia Njavro, Ivana Ivaniš, Nina Jakić, Mara Šilje, Karla Burđelez, Ivana Marinović, Petra Putica, Nora Đurić, Doris Buzolić, Hana Dilberović, Katarina Drobac i Gabriela Stipanović.

Veli Vrh ima šest bodova (dvije pobjede i tri poraza), dok je Dubrovnik osmi u konkurenciji deset klubova sa 4 boda, međutim, ima utakmicu manje, a nju će odigrati u Kostreni 24 sata nakon gostovanja kod Velog Vrha. Gost je Kostrene, jedine ekipe koja je bez boda i osvojenog seta (četiri poraza).

Na vrhu je HAOK Mladost II sa svih pet pobjeda i sa svih 15 bodova. Drugi je zagrebački Dinamo s također svih pet pobjeda, ali s bodom manje (14 bodova). Treći Zadar ima 9 bodova (3/2), četvrta je Nova Gradiška (utakmica manje) sa 7 bodova (2/2), Don Bosco je peti sa 7 bodova (2/3), šesti je Veli Vrh sa 6 bodova (2/3), Karlovac (utakmica manje) ima 5 bodova (2/2), Dubrovnik (utakmica manje) 4 boda (1/3), Drenova 2 boda (1/4), dok je Kostrena s utakmicom manje posljednja, deseta bez boda.

U 6. kolu Dubrovnik u subotu, 9. studenog, dočekuje Karlovac. Međutim, prvo zaostatak protiv Kostrene.
25. travanj 2024 14:27