StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET |

IZVUČENA ‘SEDMICA‘ U GOSPINOM POLJU Ombla ‘usrećila‘ Trogir, sad mogu ispast i trojica, neće Ombla!

Piše Tonči Vlašić
20. ožujka 2021. - 23:12

Razvukao je osmijeh Antonio Pjević, trener Omble, razvukli su i ostali u redovima dubrovačkog malonogometnog drugoligaša nakon prvog poluvremena bitke za jedanaesto mjesto na drugoligaškom jugu. Kako i ne bi kad su dobili Trogir u Gospinom polju sa čak 7:0. Uzvrat je za sedam dana kod Trogira, međutim, više nitko ne sumnja kako će iza leđa kapetana Antonia Draškovića i ekipe biti tri sastava, prevedeno, kad je u pitanju bitka za ostanak, ako na kraju budu trojica ispadala iz južne skupine Druge hrvatske lige, neće Ombla!

Ombla i Trogir su vodili veliku bitku u prvom poluvremenu u kojem je viđen samo jedan pogodak, i to je u 9. minuti pogodio za domaće Dominik Gustin. Početkom nastavka, u 22. minuti, prednost je poduplao Andro Drašković, te je Trogir odlučio riskirati. Bacio sve snage u napad, a Ombla gotovo svaku priliku znala kazniti. Hrvoje Bogdanović je bio strijelac za 3:0 i 4:0, Gustin svojim drugim pogotkom potpisao 5:0, Mateo Vodopić zakucao za 6:0, a za konačnih 7:0 kapetan Andro Drašković.

Matija Zore je branio, i nije primio niti jedan pogodak. Pobjedi su doprinjeli i Ivo Vlahušić, i Borna Tikvica, i Antonio Noković, i Bruno Šijaković, te Marko Ilić.

Utakmica protiv Trogira bila je posljednja domaća utakmica Omble ove sezone, a s obzirom na rezultate Prve hrvatske lige, poredak dva kola prije kraja ligaškog dijela, nema sumnje kako će i prva domaća utakmica Omble iduće sezone biti u istom rangu natjecanja - južnoj skupini Druge hrvatske lige.

image
Antonio Noković i ostali iz Omble su znali zaustaviti Trogir
Tonči Vlašić
image
Trogir je prijetio, bio ravnopravan prvo poluvrijeme, a u drugom je 'potonuo', Ombla je slavila sa čak 7:0
Tonči Vlašić
image
Hrvoje Bogdanović i Andro Drašković (16) protiv Trogira su postigli tri od sedam pogodaka za Omblu
Tonči Vlašić
image
Antonio Drašković, kapetan Omble
Tonči Vlašić
23. travanj 2024 23:37