StoryEditorOCM
OstaloTURNIR NA MALE BARE U GRUŽU

Filip Kurbelašvili, Antonio Noković i Hrvoje Bogdanović zaustavili jedini sastav koji je sa stopostotnim učinkom stigao do polufinala, a potom je Josip Nebergoj...

Piše Tonči Vlašić
31. srpnja 2022. - 23:52
Josip Nebergoj je postigao prva dva pogotka za Medvjediće dobra srca u polufinalu, 4:0 pobjedi protiv Hajduk MokošicaTonči Vlašić/

POLUFINALA

Atalanta Bergamo – Teča United 3:2 (strijelci 1:0 Filip Kurbelašvili, 2:0 Antonio Noković, 3:0 Hrvoje Bogdanović, 3:1 Matej Perović, 3:2 Petar Šeparović), Hajduk Mokošica – Medvjedići dobra srca 0:4 (strijelci 0:1 Josip Nebergoj, 0:2 Josip Nebergoj, 0:3 Antonio Konsuo, 0:4 Haron Džanković).

Atalanta Bergamo i Medvjedići dobra srca su u finalu Dubrovnik kupa, turnira na male bare, koji se igra na terenu Osnovne škole Ivana Gundulića. Pred prepunim tribinama, prvi su zaustavili niz Teče United, sastava koji je jedini do polufinala stigao sa stopostotnim učinkom, dobio svih sedam prethodnih utakmica, dok su Medvjedići dobra srca bili uspješniji od Hajduk Mokošica.

I dok se Teča United vratila u igru u prvom polufinalu nakon što je Atalanta Bergamo povela s 3:0, došla je na pogodak zaostatka, to nije pošlo za rukom Hajduk Mokošica, koji je nakon prvog poluvremena zaostajao 2:0, a istim rezultatom izgubio i drugo poluvrijeme.

U oba polufinala poraženi nisu bili bez prilika. Naprotiv.

image

Atalanta Bergamo - Teča United 3:2

Tonči Vlašić/

Završni dan u Gružu je u ponedjeljak, 1. kolovoza. U 20 sati će za treće mjesto igrati Teča United i Hajduk Mokošica, u 21 sat počinje revijalna utakmica, a u 22 sata veliko finale između Atalante Bergamo i Medvjedića dobra srca.

Kvartet najboljih je prvi put u polufinalu Dubrovnik kupa, branitelj naslova Totalni promašaj nije prošao skupinu. Dubrovnik kup će na listu pobjednika, bilo je to jasno nakon četvrtfinala, upisati novo ime.

Sva četiri najbolja sastava su do polufinala došla bez poraza, Medvjedići dobra srca su dobili šest od sedam prethodnih utakmica uz jedan neodlučan rezultat, Atalanta Bergamo je među četiri najbolja stigla s pet pobjeda i dva remija, a Hajduk Mokošica s tri pobjede i četiri remija. 

image

Do posljednjeg mjesta

Tonči Vlašić/
25. travanj 2024 01:45