StoryEditorOCM
Ostalo16. OLIMPIJSKI FESTIVAL DJEČJIH VRTIĆA DUBROVAČKO NERETVANSKE ŽUPANIJE

FESTIVAL RADOSTI U OPUZENU Metkovci podigli pokal na Podvornici!

23. svibnja 2017. - 21:24

Metkovci su podigli pobjednički pokal. Dobili su ga iz ruku Zlatka Saračevića, nekoć uspješnog rukometaša, a danas trenera rukometaša Dubrovnika i pomoćnog trenera hrvatske rukometne reprezentacije, koji je na početku 16. Olimpijskog festivala dječjih vrtića Dubrovačko-neretvanske županije podigao olimpijsku zastavu na jarbol. Metkovci su bili najbolji u nogometu, uzeli maksimalnih 12 bodova, a treći ukupno u atletskim disciplinama te kad se sve zbrojilo, s 22 boda bili prvi u ukupnom poretku. Dječji vrtić Ploče je bio drugi, a treći Dječji vrtić Korčula.

Trofej Fair play je pripao Dječjem vrtiću Slano. Ukupno je u Opuzenu, na igralištu Podvornica Nogometnog kluba Neretvanac nastupilo dvanaest vrtića. Još su se natjecali mališani vrtića Župe dubrovačke, Stona, Orebića, Konavala, Vela Luke, Opuzena te dva dubrovačka vrtića, Škatulice i Pčelice.

Kao i na prethodnih 15., tako i na ovogodišnjem, 16. Olimpijskom festivalu dječjih vrtića Dubrovačko neretvanske županije, osim u malom nogometu dijelile su se medalje najboljima u bacanju loptice, skoku u dalj, te trčanju na 50 metara i u štafeti 4 puta 25 metara. Održana je i tradicionalna utrka teta.  

Organizator natjecanja bila je Zajednica športa Dubrovačko-neretvanske županije.

OPŠIRNIJE, SLIKE SVIH SUDIONIKA I POBJEDNIČKO POSTOLJE, U POSEBNOM PRILOGU DUBROVAČKOG VJESNIKA, KOJI ĆE SE U PRODAJI NAĆI 2. LIPNJA

24. travanj 2024 20:59