StoryEditorOCM
OstaloUSPJEŠNI PAROVI |

DVIJE ‘KANTE‘ U VITRINAMA RAGUSE Leticia Tarocco osvojila Bar, a Mostar Stjepan Bogdan i Timofij Milovanov

Piše Tonči Vlašić
12. listopada 2020. - 11:09
Dvije turnirske pobjede ostvarili su članovi Tenis kluba Ragusa: Leticia Tarocco je igrajući s Suanom Tucaković iz BiH slavila u konkurenciji parova na ITF-ovom juniorskom turniru petog ranga u Baru. U finalu su Tarocco i Tucaković bile bolje sa 6:1 i 6:3 od Ukrajinke Marie Nikitas i Ruskinje Eline Zaharove.

15-godišnjoj Dubrovkinji ovo je prvi naslov na ITF-ovu juniorskom Touru. U pojedinačnoj konkurenciji Tarocco je stigla do četvrtfinala u kojem je sa 6:4 i 6:2 poražena od Tucaković, koja je bila četvrta nositeljica.

Stjepan Bogdan i Timofij Milovanov osvojili su u paru Mostar Open, turnir trećeg ranga iz kalendara Tennis Europe za uzrast do 14 godina. U finalu turnira sa 6:4 i 7:5 dobili su Stefana Đokovića iz Crne Gore i Marka Maksimovića iz BiH. Bogdan i Milovanov su bili prvi nositelji. Turnir su osvojili dobivši tri meča bez izgubljenog seta. 

U pojedinačnoj konkurenciji najviše uspjeha od članova Raguse imao je Milovanov, koji je s dvije pobjede stigao do polufinala u kojem je izgubio od prvog nositelja i kasnijeg pobjednika, Marka Maksimovića iz BiH.

image
Stjepan Bogdan, tenisač Raguse foto: Tonči Vlašić

image
Timofij Milovanov iz Ukrajine, član Raguse foto: Tonči Vlašić
20. travanj 2024 12:27