StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET |

ĐURAŠU PREKINUTO PRVENSTVO Daničić i Kuraja nisu dočekali suparnika, ali jesu poziv izbornika, Marinović dva puta zatresao Cordobu!

Piše Tonči Vlašić
31. listopada 2020. - 19:49
Dario Marinović je ove subote u 7. kolu španjolskog prvenstva postigao dva pogotka za svoju Jimbee Cartagenu u 6:0 uspjehu kod kuće protiv Cordobe. Dubrovčanin je pogađao u 11. minuti za 2:0, te u 27. minuti za 4:0. Sad je na učinku od četiri pogotka.

Cartagena je s 11 bodova iz sedam utakmica sad na trećem mjestu (tri pobjede, dva remija i dva poraza). Cordoba je ostala na 6 bodova (6 utakmica). Dosta utakmica nije odigrano, odgođeno je na početku nove sezone: Levante vodi sa svih 15 bodova (5 utakmica – 5 pobjeda), Palma Futsal je druga sa 14 bodova (6 utakmica)...

U Italiji suparnik Saviatesta Mantove, momčad Cybertel Aniene, u problemima je zbog korone, te Ante Daničić i Marko Kuraja nisu u akciji ovaj vikend. Obojica su nakon odličnih igara u dresu Saviatesta Mantove na početku nove sezone dobila poziv izbornika Mata Stankovića za akciju Češka. Hrvatska 7. i 10. studenog igra zadnji krug kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo. Daničić i Kuraja sad idu za Zagreb na pripreme reprezentacije na koje će i, naravno, Marinović, najbolji strijelac reprezentacije svih vremena. Stanković je pozvao i Zorana Primića, vratara Squarea, a na širem spisku je još jedan Dubrovčanin, Maro Đuraš, koji igra za njemački TSV Weilimdorf.

Đuraš je sa svojim klubom u prva tri kola ostvario tri pobjede, a on postigao čak devet pogodaka. Međutim, njemačko prvenstvo je zbog loše epidemiološke situacije u državi prekinuto. Nastavit će se, istaknuo je Đuraš, ako bude sreće, sredinom prosinca.
20. travanj 2024 01:36