StoryEditorOCM
OstaloMALI NOGOMET |

DUBROVČANIN OPET STRIJELAC U NJEMAČKOM PRVENSTVU Maro Đuraš pogađao i asistirao u novom uvjerljivom uspjehu TSV Weilimdorfa!

Piše Tonči Vlašić
20. listopada 2020. - 15:52
Opet je pogađao Maro Đuraš u dresu njemačkog TSV Weilimdorfa, kluba koji je 2019. osvojio naslov prvaka Njemačke, a koji to isto želi ostvariti i u novoj sezoni.

Podsjetnik, TSV Weilimdorf je na startu sezone s 11:1 dobio u gostima TSV Neuried. Đuraš će posebno pamtiti svoj debi u njemačkom prvenstvu i novom klubu. Postigao je pet pogodaka, a sad je u drugoj utakmici za bodove, prvoj TSV Weilimdorfa kod kuće, pobjedi 12:1 protiv TV Wackersdorfa, pogađao za 2:0 i 5:0, uz dodatak kako je 'natjerao' gostujućeg igrača da se upiše u strijelce za 3:0 (autogol), a uz sve to uspjehu je doprinio i sjajnim dodavanjima.

Uglavnom, TSV Weilimdorf ima pogodak razliku plus 21 (nitko uspješniji, pa ni oni koji su odigrali po tri utakmice). FC Deisenhofen je lider s 9 bodova (dobio sve tri utakmice).

Dubrovčanina i ekipu u subotu, 24. listopada, čega gostovanje kod Gehorlosen SV Karlsruhea, sastava koji je bez boda (dva poraza), a zatim u 5. kolu igraju veliki derbi. Dolazi im u goste gradski rival, Stuttgarter Futsal Club 2020., koji je uz Beton Boys iz Munchena najveći suparnik u borbi za prva dva mjesta u skupini Jug, koja vode u doigravanje za prvaka Njemačke.

image
Hrvatska slavi (Dubrovčanin Maro Đuraš u dresu reprezentacije)
25. travanj 2024 02:58