StoryEditor
OstaloPRIPREMA, POZOR...

Du Motion opet iduće godine, a u listopadu Lapad Run po pravilima stožera civilne zaštite

Piše DV
15. rujna 2021. - 15:11
Du MotionDu Motion

Nakon dvije godine stanke zbog pandemije, Du Motion - Runners’ Days Dubrovnik najavljuje svoje 6. izdanje za proljeće. Dubrovački polumaraton, Utrka zidinama te humanitarna utrka građana 5K trčat će se 30. travnja i 1. svibnja 2022., a prijave se primaju putem službene web stranice Du Motiona.

"Ovo je trenutak koji smo i mi i naši trkači nestrpljivo čekali. Utrke za 2020. bile su gotovo popunjene, no koronavirus je zaustavio cijeli svijet pa tako i sport. Uslijedili su mjeseci puni neizvjesnosti, no interes za Du Motion nije jenjavao. Trkači su ostali uz nas i pružili nam nevjerojatnu potporu. Na tome im svima još jednom od srca zahvaljujemo i veselimo se novom druženju u Dubrovniku," izjavio je direktor Du Motiona Alen Bošković.

Du Motion će ovih dana otvoriti prijave za još jedno trkačko događanje - Lapad Run koji će se održati 24. listopada 2021. na Babinom kuku. Utrke na 10 i pet kilometara organiziraju se u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije, u sklopu Mjeseca borbe protiv raka dojke.

Za oba događaja vrijede epidemiološke mjere Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske u cilju sprečavanja širenja zaraze koronavirusa. Svi trkači stariji od 14 godina moraju zadovoljiti barem jedan od uvjeta za sudjelovanje: posjedovanje valjane EU digitalne COVID potvrde, negativni PCR test ili brzi antigenski test, potvrdu o preboljenju COVID-19 bolesti ili potvrdu o cijepljenju (za treće zemlje).

item - id = 1127514
related id = 0 -> 1111514
related id = 1 -> 1096568
25. rujan 2021 23:30