StoryEditorOCM
OstaloBOĆANJE

DRUGA HRVATSKA LIGA - JUG Hajduk nije pobijedio, ali i dalje ima tri boda više od prvog pratitelja, a to nije više Imotski 

Piše Tonči Vlašić
11. veljače 2020. - 11:06
Pet utakmica – niti jedna pobjeda domaćina, a dvije gostiju, dok su čak tri utakmice završile bez pobjednika, 12:12, a s obzirom i na rezultat dvije gostujuće pobjede, 13:11 i 14:10, na svih pet terena bilo više nego uzbudljivo.

Vodeći Hajduk je igrao u Jelsi. Osvojio je bod. Zlatan otok, sastav iz donjeg doma, dobio je također šest disciplina, i svih šest, gledajući konačni rezultat – uvjerljivo, dok s druge strane Komolac nije bio tako uvjerljiv. Potvrđuje to rezultat u poenima 191:160 za domaćina.

Srećom po Hajduka – Imotski, njegov do jučer prvi pratitelj, izgubio je kod kuće derbi kola od Otoka, a Komolac i Župa dubrovačka HE su također bogatiji za samo jedan bod, te je Otok sad prvi do Hajduka, koji i dalje ima tri boda viška u odnosu na prvog pratitelja.

Komolac je protiv Gorčine u Putnikovićima vodio s 8:2, ali preostale tri ‘gume’ nije dobio (Andro Miljević je izgubio precizno valjanje 15:14, a brzinsko štafetno izbijanje je završilo bez pobjednika, Mario Bajo i Maro Soko su pogodili 34, koliko i Tonći Jerić i Luka Jozipović, koji su za to potrošili jednu boću više. U zadnje krugu 5:3 za goste, te odu dva boda.

Župa dubrovačka HE je također povela s 8:2. Igrala je u Splitu protiv Naklica. Uoči zadnjeg kruga je imala prednost 10:6, ali je u tri discipline na kraju domaćin bio baš uvjerljiv. Postranje su dočekale Vir u Srebrenom. Gosti su dobili prvi krug sa 6:2, istim rezultatom ‘gume’. Za pobjedu im je trebao samo jedan bod u zadnjem krugu. Osvojili su dva te su i dalje šesti, ali sad s pet bodova manje od lidera.

Bit će zanimljivo u 12. kolu u obje utakmice u dvorani u Srebrenom. U subotu od 15 sati igraju Župa dubrovačka HE i Komolac, a u nedjelju Hajduk i Imotski.
19. travanj 2024 02:37